Autor: Blic, N1

Info
19.10.2016.
08:27 > 08:53
Članovi i rukovodstvo Demokratske stranke smatraju da bi njihov lider Dragan Šutanovac trebalo da bude kandidat na predsedničkim izborima.
  • Carls Tejlor

    19.10.2016 20:17
    Au. Sad se moze osnovano sumnjati da je i DS placen od strane Vucica da uradi ovo. Nikad nisam za DS glasao zato sto ga voleo vec zato sto bolje oipcije nije bilo a ovaj put verovatno gubite i moj glas.
  • u prolazu

    19.10.2016 13:14
    čitam a ne verujem!
    Stvarno ne mogu da verujem!
    Na stranu to što DS odavno nije konstruktivna opozicija, već grupa ucenjenih kriminalnih lica!
    Ovaj potez nije autogol, već samoubistvo!
    Ako ovo urade, na sledećim izborima neće preći cenzus!

    Imali su idealnu priliku da se iz opozicione hladovine pročiste i otarase kriminalnih elemenata koji mogu biti ucenjivani. Oni su izabrali iste prodane duše i ekipu sa tužbama u fioci. Toliko o sadašnjem DS-u! R.I.P.

    Đinđić vam se prevrće u grobu, bagro mafijaška!

    Sve ovo odgovara samo Vučiću i nikom drugom!

    U 21. veku ovde nema prave opozicije!

    Ja znam gde sam bio 5. oktobra, gde sam bio na svim šetnjama i protestima 8 godina, kako sam lupao u šerpe i duvao u pištaljke za vreme dnevnika... Kad vidim do čega nas je to dovelo, KAJEM SE DO KRAJA ŽIVOTA!

    ŠuNATOvac je ogromna rupa u brodu DS-a!
    Kad već ne valjate onda i treba da vas sahranimo!
  • Jefta

    19.10.2016 13:07
    @Huncut
    E jesi 'uncut, al' sve si pravo rek'o, baš je tako!
  • Huncut

    19.10.2016 11:58
    Jedva cekam
    Ok bice glasova, ne brinem. Ali ja nekako volijem te izbore za godinu dana:
    Obozavam kad pocnu suceljavanja, sta ce ko da uradi, zasto bi ja trebalo da budem to, kampanje po mestima, dizanje samog sebe iznad nas, rukovanje sa kravama po domacinstvima i farmama, drzanje dece za ruku i milovanja po kosici, rukovanja sa babama i dedama, mirisanje komsinicinih kolaca( uz to komsinice napucane ko novogodisnja jelka, i istog trenutka bi im dale ), sedenje sa radnicima i okretanje janjca uz rakiju i smeh, satro obilascima ustanova i firmi sa pitanjem sta vam treba i kad dodjem na to mesto zavrsicemo...ma da ne nabrajam vise, celu tu frku. Sto bi moja baba rekla, magarci se chikaju bice kise.
  • aleks

    19.10.2016 11:24
    problem
    Meni je i od mnogo necega uvek bilo malo, isto kao i kod njega. Asad ja nemam nista a on kupio kazu pasnjak, da stoka moze da jede.??????
  • neko

    19.10.2016 11:01
    Ne bih da zvučim kao neki stranački bot ali je zaista tužno i žalosno na šta su demokrate spale, na Dragana Šutanovca. Nikada nisam bio član DS-a ali sam ih oduvek simpatisao jer je to bila jedna progresivna stranka koja je uvek ovom društvu mogla da ponudi nešto novo, pozitivno, progresivno. Mogla je da ponudi sveže ideje i stručne, obrazovane kadrove. Medjutim, iskreno se bojim da sa čovekom koji je uzeo otpremninu od države kao tehnološki višak ( pomoćnik ministra) pa posle bio cak i ministar, poslanik, znači svo vreme izdržavano lice od strane nas gradjana preko budžeta, oni ne mogu više ništa da ponude ovom društvu, jer se nažalost ta stranka pretvorila u interesnu držinu, koja ne koristi političku stranku za promovisanje nekih ideja već zarad vlastitih materijalnih benfita.Šutanovac je najbolji primer toga. Čovek dana radnog staža nema mimo politike a nažalost trenutno nije on jedini u vrhu DS-a.
  • ser

    19.10.2016 10:10
    leleee
    Jel danas prvi April ?
  • @Jaša

    19.10.2016 10:05
    A šta bi onda trebalo raditi sa mnogo naprednijim društvima, recimo, sa onim što su nas bombardovali i to prozvali svojojm humanošću. Na primer, sa amerikancima, tako inteligentnim, duboko prosvetljenim i duhovnim?
    Ne bih ja tako olako davao ocene o ovom narodu, O političarima, to da. Ne znaju za pojam stida, srama, časti, morala, etike, empatije...
    Doduše, kod nas ne prolaze medicinske testove psihoanalize, što bi po meni bilo obavezno za javni rad.
  • Realista

    19.10.2016 10:00
    Let the games begin!
  • /

    19.10.2016 09:48
    /
    a toliko ste im tapsali
  • Jaša

    19.10.2016 09:18
    Ima li dna?
    Ovu "državu" bi trebalo kompletno iseliti, sa svim stanovništvom, u prašume centralne Afrike. Da nauče nešto od majmuna!
  • Pa, naravno!

    19.10.2016 09:08
    Obavezno. Narod je veoma raspoložen za to. Evo, na primer ja, toliko sam raspoložen da ne izlazim na izbore za predsednika. Znači, jedan glas manje za manipulaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna