Autor: Danas, Beta

Info
27.10.2016.
07:30
Nekoliko ruskih državljana proterano je i Srbije zbog učešća u pripremama terorističkih akcija u Crnoj Gori.
  • Zivan

    27.10.2016 08:09
    Medijski se pokušava stvarati atmosfera da se nekako omogući da DPS formira vladu, uprkos krajnje problematičnim izborima. Pitanje je, međutim, hoće li stranke nacionalnih manjina u CG pristati da budu tas na vagi; za njih je mnogo prihvatljivije da prihvate Medojevićev predlog o formiranju manjinske vlade glasovima opozicije u kojoj bi premijer bio iz redova bošnjačke nacije i koja bi u određenom roku, recimo pola godine, raspisala nove izbore.
    Time bi se odgovornost ponovo prebacila na sve stanovništvo Crne Gore, a izbori bi bili održani u atmosferi gde DPS ne bi mogao da se koristi aparaturom vladajuće stranke, što je decenijama činio...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna