Autor: Blic

Info
16.11.2016.
07:54
Za registraciju automobila građani su do sada morali da imaju izmirene sve novčane prekršajne kazne, ali od sada to više ne važi.
  • sarkazam

    16.11.2016 10:11
    @Zwezdovski
    ne znaš za sarkazam? da si pročitao do kraja komentar koji je @ex chapman ostavio bilo bi ti jasno...

  • Zwezdovski

    16.11.2016 09:39
    @ ex chapman
    Bate, paz' da se ne utušiš s tim sendvičem.
  • Observer

    16.11.2016 09:35
    Žrtva
    Ja sam žrtva ove odredbe o prekršajima, a navodni prekršaj nije dobio pravosnažnost,jer se još vuče po Upravnom Sudu zbog moje Žalbe. Mogao sam da čekam da se ovaj razbojnički član ukine pa da sad registrujem auto, koji bi držao na parkingu od letos. Razbojnici iz Skupštine su znali da je odredba neustavna, ali se treba oteti lova narodu pa ne pitaj kako. Da li će neko od razbojnika za ovo odgovarati, po tužbi Zaštitnika građana, ili ih štiti poslanički imunitet, kao medvede ? Kad će da se vrati oteta lova ?
  • ex chapman

    16.11.2016 09:10
    plaćam i ne kukam
    ja ovde plaćam milion nekih taksi za i u vezi sa kolima. al mi nije žao jer znam da te pare idu u puteve na kojima nema rupa, u efikasne saobraćajce koji NIKOM ne dozvoljavaju da divlja (ili ovde nema divljaka?), u "zelene pojaseve", u "zelene automobile"... uopšteno govoreći imam poverenje u OVU državu. znam da pare koje dam ulaže u nešto što je korisno za mene i moje komšije. a "u vas sve zajedno nemam nimalo poverenja" što bi rek'o Pantelija! "ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna