Autor: Politika

Info
21.11.2016.
10:36 > 20:41
Sudovi u Srbiji isplatili su građanima 141,5 miliona dinara tokom prvih devet meseci ove godine, zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku.
  • Novosadista

    21.11.2016 21:36
    Idiotizam
    Gradjanima je isplaceno... Odakle? Od svih nas. A onaj ko je razvlacio sudjenja prima platu koju mnogi od nas mogu samo da sanjaju. Dok god se te pare ne budu naplacivale licno od onog ko je kriv, tu pravde nema, gospodo "pravnici". Imao sam tu nepriliku da imam posla sa njima oko ostavinske rasprave. Trivijalna stvar se razvlaci vec godinama. Mogu misliti sta bi bilo da je nesto ozbiljnije. Ali boli ih uvo, dok ih ne udare po dzepu! Mozemo mi da se tuzakamo do sutra.
  • Proverite

    21.11.2016 20:44
    Računi SVIH SUDOVA U SRBIJI SU U BLOKADI od maja ove godine.
    Ne plaćaju poverioce, pa ni ove naknade gradjanima nisu isplaćivane.Možda su samo priznate na papiru (po presudi u kojoj to piše)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna