Autor: 021.rs

Info
05.12.2016.
13:02
Ruski lovac Su-33 je prilikom sletanja na nosač aviona "Admiral Kuznjecov" izleteo van palube broda i pao u more, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.
  • Milan

    05.12.2016 21:59
    Vot(d)ka
    Zna se šta je problem kod Rusa, Vot(d)ka!!!
  • Zivan

    05.12.2016 20:12
    Rusi prvi put uživo isprobavaju funkcionisanje nosača aviona i to maksimalnim intezitetom. Upravo zbog rada pod tolikim opterećenjem često se kvari uređaj za zaustavljanje aviona. No, dobro je da su se piloti u oba slučaja spasla.
    Slične probleme imaju i Ameri kada u borbene akcije sa " Nimica" šalju borbene avione. Do sada su izgubili oko 40 letilica, ali su se i njihovi piloti pravovremenim katapultiranjem u skoro svim slučajevima spasli.
  • G

    05.12.2016 19:52
    @Vojvosadjan - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", interesantno je da druge nazivate "kolerom" iako ste i sami prisutni svuda - možda ste po svom dobrom fašističkom običaju i ovde pomislili da vi treba da imate pravo koje drugi građani nemaju.
    Odgovorio sam vam, ali usled cenzure nije odgovor objavljen pa ću vam ovde odgovoriti. Razumem i prihvatam "gospodine" da ste vi odgajili nesposobnu decu koju, iako punoletnu, roditelji moraju da "šalju" na univerzitet i sve rade umesto njih. Tu ne mogu ništa osim da vam naglasim da vi niste vaspitavali moju decu te ona srećom ne dele takve loše navike. Ako ste već pobornik te maloumne logike "ako ti je dete otišlo u SAD ti ne smeš ništa protiv njih da izjaviš", valjda ne zamerate da se upotrebimo njome: zbog čega kritikujete državu Srbiju a vaša deca su išla ili idu ovde u školu, odnosno lično živite u njoj? Da li ste i vi licemer, "poštovani gospodine", ili ste samo fašista sposoban da oko sebe seje samo zlo i mržnju, ako kritikujete zemlju u kojoj lično živite?
  • antipatrijota

    05.12.2016 19:09
    Domace patriJote vole Rusiju a beze u Ameriku da zive . Toliko o njihovom karakteru .
  • Carls Tejlor

    05.12.2016 18:47
    hahaha cuveni ruski moreplovci... madjarska mornarica je za njih klasa :)
  • Vojvosadjan

    05.12.2016 17:39
    I ovde te ima, kao kolera si G! Samo copy-paste po portalima.. nisi mi odgovorio na pitanje iz prethodne prepiske.
  • G

    05.12.2016 16:43
    @Japanac - oprostite gospodine, možda sam trebao da naglasim da govorim o vremenu nakon II sv. rata za koje vreme su države koje su u njemu učestvovale koristile sve što im je bilo na raspolaganju, uključujući i nuklearno naoružanje protiv civila.
  • Japanac

    05.12.2016 16:34
    @g
    Drugi svetski rat gospodine, brojni okršaji američkih i japanskih nosača aviona tačnije aviona koji su poletali sa nosača. Japanci su u početku rata imali više i bolje opremljene brodove te vrste od Amerikanaca
  • Antirusofil

    05.12.2016 16:08
    Nista cudno za ruske krseve .
  • G

    05.12.2016 16:05
    @Centarac - ne gospodine, nosači aviona se koriste za agresije na zemlje koje ne mogu da se od njih odbrane a ne protiv onih koji to mogu. SAD nikada u svojoj istoriji nisu svoje nosače oprobali u borbi protiv nekoga ko može da im parira već samo i isključivo protiv zemalja koje to nikako nisu mogle. Rusija sa druge strane svoj nosač nikada nije koristila za vojne operacije protiv drugih zemalja, odnosno sada ga koriste na poziv zvaničnog sirijskog rukovodstva u sklopu borbe protiv terorista koji su zaposeli tu zemlju.
    U hipotetičkom ratu NATO - Rusija, nosači aviona će biti bespotrebni jer će kompletna svetska populacija nestati sa lica Zemlje, te nam ostaje samo da se nadamo da do toga neće doći.
  • Centarac

    05.12.2016 15:27
    Ovi kao treba da pariraji NATO-u...? ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna