Autor: Novosti

Info
06.12.2016.
22:47 > 22:58
Kompanija za preradu živinskog mesa Agroživ u decembru će prestati da postoji, ali iz lokalne samouprave stiže najava da bi pod nekim drugim imenom proizvodnja u Žitištu mogla da se obnovi.
  • Daca

    07.12.2016 13:56
    Malo preciznije
    Npvinari bi trbalo da malo preciznije daju vest U tekstu stoji da su proizvodne hale i ostali objekti ostali prazni a stečajni upravnik kaže da Agroživ skoro da nema nikakvu imovinu.
    Ili je Agroživ samo ljuštura jer su svi važni i skupi objekti nekako preneti na neko drugo pravno lice.
  • saramakas

    07.12.2016 06:06
    Dakle, Agrocrkava!
  • Sale NS

    07.12.2016 05:24
    A šta drugo ?
    Gde ravnoselska politička elita umeša prste to sve propada ! Tu je po nalogu najvećeg akcionara rukovodio lokalac Predrag Amižić, nekada i predsednik opštine i glavna SPS perjanica odande, a evo šta piše o njemu na sajtu SPS Žitište: "Радно је био ангажован у Компанији „Агрожив“ од 2001. године на неколико радних задатака, а сада је генерални директор ове компаније која је од фирме која је била у веома озбиљним проблемима постала једна од најреспектабилнијих у својој области."

    www.spszitiste.rs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna