Autor: Novosti

Info
28.12.2016.
21:22
Narodna banka Srbije poručuje da štednja u dinarima raste, što ukazuje da su kamatne stope na uloge u domaćoj valuti i dalje relativno atraktivne.
  • AleksandarVojvođanin

    29.12.2016 00:02
    EPP
    Ovaj tekst odiše propagandnim crtama domaćih banaka, koje su se unervozile od nadolazećeg finasijskog cunamija iz Italije, Španije, Portugala, a ponajviše SAD. Ko još normalan može da poveruje da prosečni stanovnik Srbije ima mesečno da izdvoji, kako u tekstu stoji, četiri hiljade dinara za "šparanje" kad od milion i po zaposlenih, polovina je na minimalcu. a ona druga je podeljena na one do 50k i one koji i ne žive od svoje plate(Bajatović, Tabaković, braća Vučić...) Nisam do sada upoznao bankara a da je normalan čovek i da nije lihvar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna