Autor: Informer

Info
29.12.2016.
06:45
U Srbiji su naveliko počeli da se falsifikuju fiskalni računi, tvrde iz Poreske uprave.
  • Perica

    29.12.2016 08:41
    No Passaran
    U zemlji gde je pravosuđe prilagođeno lopovima i kriminalcima svih vrsta, u zemlji gde mnogo njih iz svake vlasti krade od naroda, u zemlji u kojoj bi iz tih razloga trebalo ukinuti partije između izbora, sprečiti njihov rad..... oni žele da se bavimo poslom koji bi sprečio male ljude poput nas da prežive.
    Lično se osećam pokradenim zbog ogromnog trošenja novca Grada Novog Sada, našeg novca, za doček Nove Godine koji će ulepšati doček samo prolaznicima, a obogatiti mnoge iz i oko gradske vlasti.
  • jo

    29.12.2016 08:38
    Ma šta mi napriča
    " Time on nanosi štetu državi, ali šteti i građanima Srbije, jer od tih para treba da se zidaju škole, vrtići i bolnice "
    A koliko bi se tih bolnica i ostalih čuda moglo napraviti od ovih para http://www.021.rs/story/Info/Srbija/152489/Drzava-placa-NIS-u-dug-Petrohemije.html
    Da ne spominjem ostale koje država decenijama dotira a oni dele platurdže i paketiće i oni su kako kaže vodja " strateški važni " dok mi ostali nismo i treba na klepati po ušima
    Nisam uzimao i neću da tražim fiskal jer nije problem u pekarima i kafedžijama već u rspalom poreskom sistemu a vodja bi umesto pretnji streljanjem mogao da ode kod svojih " evropskih prijatelja " da naući nešto.Tamo svi plaćaju struju i porez i ne otimaju se penzije da bi se namirile propale firme kao ovde.Pa u svakom selu je mogla biti bolnica i vrtić samo od para koje su utučene u preživljavanje tih " strateških" a ne od 5 dinara pdv-a za kiflu
  • Dimitrije

    29.12.2016 08:16
    Kada mi donesu nefiskalni isečak vratim ga i tražim popust 20%.
  • Ns

    29.12.2016 07:22
    Nemam duga posla nego time da se bavim, kad drzava prestane da bude duznik, kad politicari prestanu da donacijama, namestenim ugovorima olaksavaju budzet javnih preduzeca i institucija, onda me mozda i zainteresuje tema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna