Autor: Tanjug

Info
31.12.2016.
15:14 > 15:23
"Sve više sebe vidim kao političara, mada neke stvari u politici ne razumem", izjavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić navodeći da je razmišljala da postane član SNS, ali da je plaši to što stranke menjaju svoje postulate.
  • Analitičar

    01.01.2017 08:17
    Brnabić,Čadež,Nedimović su članovi Trilaterale čiji je osnivač David Rokfeler, a cilj je jedna vlada za ceo svet.A osnovni postulati su osvajanje političke, ekonomske,intelektualne i crkvene vlasti, tj marionetska lokalna (SRB)vlast.Treba svim merama sprečiti uticaj građanstva na lokalnu vlast (gušenje medija i svih kritika) i ograničiti preveliku slobodu i individualnost mladih.Šta je rezultat u SRB u 2016:100000 umrlih, 60000rođenih, 60000 trajno napustilo zemlju ili 100000 manje ljudi u SRB (izgubljen ceo grad-odatle i suficit).Od danas se ukidaju takse na mleko i meso, biće uništena domaća proizvodnja, a škart roba (GMO) uvožena iz EU.Šta je GMO.To je hrana u kojoj se u lancu ishrane u seme kukuruza, soje, žita ubacuje genetski modifikovan pesticid koji onda u našem organizmu stvara rakoše i neplodnost.To dalje vodi nestanku nacije što je i krajnji cilj (smanjiti planski broj stanovnika na zemlji).Ovim se ujedno fašisti koji su opet digli glavu svete za izgubljene ratove.Oni koji nas vode ovo znaju i zato su sklonili decu vani, a doveli gey alijansu da nas vodi u propast, jer njima je ionako sve jedno za potomstvo, jer ga neće imati, a ujedno mrze sve koji nisu isti kao oni.A i nisu srbi što je još jedan motiv više za loše namere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna