Autor: Beta

Info
03.01.2017.
21:17
Češko Ministarstvo unutrašnjih poslova predložilo je izmene Ustava kojima bi građani te zemlje dobili pravo da potegnu oružje i upucaju teroristu.
  • Iz Bingule Rada

    04.01.2017 09:28
    Kakva divna zemlja
    Kakva razuman predlog u cilju zaštite svojih građana.
    A kod nas ? Možeš da držiš prangiju samo za ukras ili da krckaš sa njim orase .
    Uveli skoro lekarski kao za pilota , silne papirologije ,provere ,diskreciono pravo i ostalo.
    I šta možeš sa tim ništa , čak ni provalnika ne možeš da zvekneš ako te napadne u rođenoj kući .

    Zamislite kod nas ima taksa na oružje , pa da li to ima negde u naormalnom svetu da je neka država uvela svojim građanima ?
    Skuplja godišnja taksa nego što vredi recimo zastavin pištolj .
    Pa ti isti građani su upravo i većinom kupovali oružje za ličnu bezbednost od državne fabrike ,platili porez na isto,takse za registraciju ,oružni listi platili ,municiju kupovali opet od državne fabrike i još porez na isto godinama . Nikada dosta ....Sada ide ponovo registracija uz lekarski da se priloži i jako veliku cenu istog i nov oružni list . Mislim šta reći .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna