Autor: Index.hr

Info
09.01.2017.
10:27 > 10:29
Teroristi ID imaju "novo oružje" i u svom časopisu pozivaju na borbu protiv "krštaša" i poručuju svima koji žele da im se pridruže u borbi da to učine vatrom.
  • Čika

    10.01.2017 13:26
    Nije baš jednostavno
    Jadno je ako protivteroristu plaćamo četrdesetak hiljada mesečno (?) i naravno da će mnogi od njih otići tamo gde će dobiti znatno više, a od čega će moći normalno da žive. Ne bi trebalo da očekujemo od tih ljudi nekakav superpatriotizam, dok im se zemljaci baškare na partijskim i subpartijskim jaslama.
  • @civilno služenje

    09.01.2017 12:40
    Sluzenje vojnog roka nije ukinuto tako da nema potrebe da se vraca. Ko hoce da sluzi, treba samo da ode i da se prijavi
  • @civilno služenje

    09.01.2017 11:56
    Kojim profesionalcima? U Specijhalnoj brigadi, za poslednjih godinu dana, skinulo se (napustilo jedinicu) više od 100 protivterorista! Alo, stotinu izabranih i visoko utreniranih ljudi. Da ne pričam o ceni obuke protivteroriste (verovali ili ne, ekvivalent obuci kosmonauta!), platiti takve ljude četrdesetak hiljada, a drilovati ih svakodnevno obukom, rezultuje njihovim odlaskom. Em nas sve to debelo košta, em, ne daj bože da nam zatrebaju profesionalci! Tek če onda da nas košta...
  • civilno služenje

    09.01.2017 11:08
    izgleda da ako se ikada bude vraćalo služenje vojnog roka, primarna obaveza treba da bude civilno služenje, sticane znanja u civilnoj zaštiti (sprečavanje poplava, požara, zemljotresa, hemijskih nesreća itd.) odnosno zaštite i pružanja pomoći... ove ludake treba prepustiti profesionalcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna