Autor: Tanjug

Info
17.01.2017.
11:23
Komora javnih izvršitelja saopštila je da je pomoćnica javnog izvršitelja Vojka Janjić verbalno i fizički napadnuta.
  • alias

    17.01.2017 17:15
    реципрочно
    "...ukazujući da je napad na izvršitelje ujedno napad na celokupni pravosudni sistem."

    Ок.
    А напад на грађанина је напад на целокупно грађанство тј. државу (свих грaђана). :)
  • u prolazu

    17.01.2017 17:02
    Kao prvo, pogledajte prava POMOĆNIKA javnog izvršitelje i šta on uopšte može da uradi, i gde je obavezan BAŠ javni izvršitelj!
    To im je prva greška!
    Pogledajte i kako se uopšte dokazuje i pravda verbalni delikt i napad, kao i od koga je potekao!
    To im je druga greška!
    I slažem se sa konstatacijom "da je napad na izvršitelje ujedno napad na celokupni pravosudni sistem", ako se "pravosudni sistem" slaže da je napad tog istog izvršitelja ujedno napad "pravosudnog sistema" na ceo narod!
    To im je treća greška!

    Na koliko imaju pravo???

    Na žalost živimo u sistemu iskrivljenih vrednosti gde je "pravosudni sistem" sluga lopova na vlasti, pa pošten čovek NIŠTA ne može dokazati, dok se lopovi uz % oslobađaju i buduće odgovornosti ako isto naprave!

    Dokle tako???
    VREME JE!!!
  • M

    17.01.2017 13:56
    Tarifa izvršitelja je propisana pravilnikom (koji je javan i nisu ga odredili izvršitelji nego Ministarstvo), tako da šta god može da se zameri izvršiteljima, ne može im se zameriti da tarifu određuju "metodom ofrlje".
  • jo

    17.01.2017 13:32
    Pazi da nije
    " napad na celokupni pravosudni sistem. "
    što bi reka vaša potparolka možete da se žalite komori gradjana pa ćemo odlučiti da li je bilo napada ili nije.Po prvi put odobravam nasilje i to oberučke jer to što rade ti polupriučeni pravnici je nasilje nad zdravim razumom.Sad kad vidite da motka ima dva kraja onda plakanje nad svojom sudbinom a gomilu ljudi koja je zavijena u crno zbog bahatosti vas i hoh....lera po javnim preduzećima u dogovoru sa tim što vi nazivate " pravosudni sistem " to ćemo zaboraviti.E pa nećemo sve dok blagoju makedoncu nijedan od vas ne sme da odnese izvršenje za milijardu dinara duga a iživljavate se nad smrtnicima za par hiljada a sve uz pokroviteljstvo tog što vi nazivate " pravosudni sistem " i državni aparat.Moju " verodostojnu izjavu " da mi neko duguje ne prihvatate a golo---nima iz javnih preduzeća prihvatate bez ikakve provere
  • Novosadista

    17.01.2017 13:21
    Napad
    "Napadom na izvrsiteljku je napadnuto celo pravosudje". Ni ne znaju koliko su u pravu. I treba da napadnemo celokupnu drzavu i pravosudje, i to ne demokratski i pravno nego motkom i lopatom, pa sve po ledjima, dok se i poslednji gmizavac ne uplasi za kicmu i ne pobegne! Dok se to ne desi, nema nam pomoci. Sreca pa gospoda izgleda sami sebi kopaju grob brze nego sto bismo ga mi iskopali.
  • Nada

    17.01.2017 12:31
    Ih, pazi da se građani ne potresu što je napadnut izvršitelj...
    I može jedino da se pobuni njihova komora, ne znam kako ih nije sramora da to uopšte objavljuju.
  • biznis

    17.01.2017 12:29
    Nisam siguran
    Pise da je pomocnica javnog izvrsitelja napadnuta VERBALNO !
    Svako ko dobija takvo pismo je ljut. I vecina pocne da psuje. Tako da VERBALNO vredjanje u takvim situacijama treba iskljuciti samo ako dodje do fizickog obracuna onda treba i verbalno ulkjuciti ako moze da se dokaze.
  • gari

    17.01.2017 12:20
    Mislite pomoćnica javnog uterivača dugova? Oni što građanima na njihovo dugovanje nakarikaju i za sebe pozamašan deo metodom ofrlje?
  • Sale

    17.01.2017 12:09
    HM...
    ...a tek kad voda proključa....
    Svojim ponašanjem i ujedno grubim kršenjem osnovnih gradjanskih prava, koja su garantovana ustavom, mislim da je ova država okrenula ledja svakom svom gradjaninu, kako ovim tzv izvršiteljima tako i komunalnom policijom koja je izgubila kompas pa radi sve što ne treba... A kad vam neko okrene ledja ....
  • EvoOvako

    17.01.2017 11:39
    koliko
    Građana je naoadnuto od strane izvršitelja?
  • Mirilo

    17.01.2017 11:38
    Baš se pitam
    Baš "Čudno" što je napadnuta..Mislim da definitivno treba da se preiispita orpavdanost postojanja izvršitelja, a o samom načinu njihovog postupanja na "kvarnjaka" kako zbunjuju izvršnog poverioca u predmetu i dovode ga u zabludu,nikom ništa..
  • boki 2

    17.01.2017 11:31
    a nepiše tačno zbog čega je napadnuta,sigurno uručivala rešenje o dugu koji je bio 1000 din a utužuje 50.000 pa čoveku pao mrak pa udri.Krenulo je polako,dosta pljačke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna