Autor: Tanjug/ foto: Pixabay

Info
01.02.2017.
16:47 > 17:01
Vlada Srbije ne razmatra mogućnost potpune zabrane pušenja na javnim mestima i nema potrebe da se tako nešto uradi, izjavio je danas ministar za rad Aleksandar Vulin.
  • Čika

    02.02.2017 08:34
    Da bude baš sveobuhvatno
    A što ne bismo zabranili alkohol na svim javnim mestima? I lajanje na zvezde...
  • Nepušač

    02.02.2017 06:48
    Saučešće
    A čujte. Ne mogu te fabrike zaraditi na srpskom stanovništvu. Malo je to.
    Ali, idealna smo zemlja za eksperimente. Razne dodatke u duvanu. Koji poboljšavaju ukus.
    Ili nešto drugo. Ipak, mi kao zemlja imamo veliko pušačko iskustvo.
    A nemamo stručne komisije koje nadziru šta se dešava i šta imamo u cigaretama.
    Ne pušim - al imam prijatelje pušače.
  • pusac

    01.02.2017 23:00
    moja stvar
    Koliko je samo besmislena rasprava o pusacima i nepusacima. Jedni drugima ce uvek smetati i to je tako. Sa svakom kupljenom kutijom placam drzavi akcizu i najbolje jos da mi zabrane da pusim. Naravno da necu pusiti u bolnici ili na faxu ili na mestima gde stoji znak da je zabranjeno. U kafani hocu jer je kafana sama po sebi stvorena za poroke. Imate lepo nepusacke kafane pa tamo idite,, ili kad dodjete u pusacku nemojte da kukate jer pise da je pusacka. Znaci pusaci mogu da puse samo u pusackim a nepusaci mogu da ne puse i u jednim i u drugim i niko ih ne smara da puse. Gde je sad tu pravda?
  • ntn

    01.02.2017 21:49
    Jasno
    Sve fabrike duvana su preuzeli stranci i jasno je da oni moraju ostvariti profit i trovati stanovništvo! A tu je i drugi parazit sa svojim porezima!
    Tako vlada "vlada" a odluke donose drugi.
  • Joca

    01.02.2017 17:48
    Stvarno?
    Stvarno? A zasto se ne razmatra? Zar nemate sve argumente radne grupe i stanovnistva? Zar to nije uvedeno i u drugim evropskim zemljama? Sta je problem? Gde je zapelo? Neki licni interesi, opet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna