Autor: Beta

Info
18.02.2017.
08:59 > 09:36
Šef sektora za obnovljivu energiju u Ministarstvu za infrastrukturu Slovenije smenjen je dan pošto je pred televizijskim kamerama pokazao potpuno neznanje o svom resoru.
  • alias

    18.02.2017 20:04
    @Smrdija
    Мени се вест учинила као нешто што се дешава свугде по свету. Лично сам провео доста времена у преко 20ак земаља и видео да је човек такав и на западу, истоку, југу па и северу. Закон се негде поштује више, што је добро, негде мање али свугде тога има.

    Патриотизам или локал-патриотизам? Ако је 'претеран' и најчешће само политички посматран, у чему је разлика. У оба случаја појединци мисле да су посебнији у односу на своје ближње.
    Добар је у смислу припадности и културно историјског наслеђа. Управо оно што поштујемо, нарочито ми у Војводини, код наших мањина, како их називамо. Али пљување по свом граду, покрајини или држави, народу (у суштини је пљување по себи) само говори о нама и то неконструктивно са изазивањем још негативнијих осећања (као да сами наслови нису довољни).

    Нажалост, дно је вероватно ту негде где смо тренутно, али и се плашим и оно је помично, (сетимо се деведесетих).

    Мишљења сам да је дело битније од речи и ако нема шта да се каже конструктивно или духовито, нешто што изазива позитивна осећања, боље је не трошити енергију.
    Сви знамо да је цар го.
  • OZNA

    18.02.2017 17:31
    E nesrećnim. A da si u Srbiji, Premijer bi stao ispred novinara i svima nam objasnio da ti, u stvari znaš, a mi da pojma nemamo i da on tebe nece datI! Ovako...
  • Smrdija

    18.02.2017 16:07
    @alias

    Da li ste uopste shvatili poentu ove vesti ili je tumacite iz patriJotskog ugla . Kad je kod nas neko bio smenjen za posao koji ne zna da obavlja ? Nikad . Zato i jesmo nedodjija kakve nema nadaleko .
  • evgenije

    18.02.2017 13:21
    Kod nas smenjuju one koji su stručnjaci u svojim sektorima kako bi na njihovo mesto uglavili glupave botove.
  • @alias

    18.02.2017 13:13
    Ima ovog svuda u Svetu, ali i kod nas, Samooooo, kod nas se za ovakve stvari ne leti sa položaja!
  • alias

    18.02.2017 12:30
    како је ово могуће?
    Зар овакви наслови, изјаве и тупани нису резарвисани само за нашу земљу?
    Како ће сада овај текст остати без коментара типа "ово има само код нас", "овако нешто нема нигде у свету", "Смрдија" и сл...

    Када оно, људи су људи, а фукара је фукара без обзира на 'народ и народност'.
  • dobrotvorka

    18.02.2017 11:55
    TO
    Bi bila vest da su kod nas u Srbiji smenjeni rukovodioci, ovako, za Sloveniju-nije čudno. To je Evropa.
  • Zeleni Jova

    18.02.2017 10:43
    Žal
    Sećam se ex načelnice Zelenila Nataše Rašete. Ja joj pričam puzavicama i zelenim zidovima, a ona me gleda kao....pravnica koja nema pojma o čemu joj to pričam sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna