Autor: NajStudent; foto: Pixabay

Info
28.02.2017.
16:59 > 17:03
Oko 35 odsto ispitanih studenata u potpunosti finansiraju roditelji i porodica, dok je među njima sedam odsto zaposlenih koji se samostalno izdržavaju tokom studija.
  • @NN

    01.03.2017 00:30
    Evo još jednog što je hteo da bude student ali mu se nije grejala stolica tolike godine, pa mu sad krivo. Jer da ste bili student, znali biste da posle određenog broja obnovljenih godina padate na samofinansiranje, tako da država ne finansira ništa "večitim" studentima, niti Vaš porez ide na to. Takođe biste znali da ne uče svi kampanjski već prate predavanja i vežbe tokom celog semestra (ili više njih), a par nedelja pred ispit vežbaju i utvrđuju naučeno, jer se ozbiljan ispit ne može spremiti za nedelju dana bez ikakvog predznanja.
    Više cenim nekog ko je završio fakultet s prosekom 6.50 nego nekog ko nije položio ispit u životu a napada druge da su lenji i ništa ne rade.
  • /

    28.02.2017 23:49
    /
    pa zato su odabrali da budu studenti...u nsu...filozofije i sl
  • Daleko je penzija

    28.02.2017 17:43
    Ali, stvarno stanje
    Ispravka. Većinu studenata izdržavaju roditelji - asve njih zajedno izdržavaju penzioneri.
    Sve to zna i MMF, zato se ne treba čuditi tolikim napadima na penzionere, preko domaćih izdajnika.
  • NN

    28.02.2017 17:40
    Nedelju dana pred ispit krenu da uce i onda su im profesori krivi sto ne polazu... Uf bre majku mu, pa kako onda ima onih koji na Dositeji zavrse? Ah, pa da - trude se i vredno uce. Kako su uvek na tim studentskim protestima veciti studenti i studenti sa prosekom 6,50, a ne ovi bolji? A i umesto da se bune na nepotizam, stranacko zaposljavanje i, najbitnije od svega, da se nekompetentni profesori sklone sa mesta koje ne bi trebalo da drze - oni bi da im drzava finansira veciti studentski staz i da nagradjuje lenjost. Ja dok dajem za porez, to ne zelim. Bolje da povecaju doktorima platu ili da povecaju stipendije. Ista je to bagra - politicari nista ne rade, a i VECITI studenti nista ne rade.
  • Che

    28.02.2017 17:25
    A većinu roditelja pomažu ili izdržavaju penzioneri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna