Autor: Insajder

Info
19.03.2017.
19:27
Islamske omladinske organizacije su legalne i ima ih više u Novom Pazaru. Međutim, prema istraživanju Insajdera, pojedine organizacije koje služe za verska okupljanja u malim grupama zapravo su paravan za regrutovanje ratnika koji su spremni i da poginu u borbi za islam.
  • Čika

    20.03.2017 12:14
    @ alias
    Uglavnom se slažemo... da rešenja nemamo. Onome ko reši pitanje ovih migranata treba dati Nobelovu nagradu za mir! I za fiziku, hemiju, književnost...
  • alias

    20.03.2017 10:31
    @Čika
    Слажем се. Међутим ја нигде не спомињем исељавање. Коментарисао сам текст. Ако хоће да иду, нека иду али им не дозволити повратак. Реч је о ектремистима. Наравно да постоје и "нормални".

    Сматрам да тренутна исламизација Европе води ка дестабилизацији. И плашим се већих сукоба од терористичких напада.
    Погледајте тзв. избеглице код Суботице и Бгд-у, одавно нисам видео жену и децу.
    Све мушкарци од 20-40 год. Нити говоре наше 'европске' језике, нити су стручан кадар. Част изузецима на почетку кризе, едукованим Сиријцима. Ко ће ове запослити и од чега ће живети? Кога ће оженити и каква права имају жене у њиховој култури? Како ће се прилагодити...
    Ситуација јесте деликатна.
  • Čika

    20.03.2017 08:28
    Kako ko @ alias
    Ima i takvih, ali šta ćemo sa onima koji su (i po hrišćanskim standardima) sasvim normalni ljudi? Hoćemo li i njih proterati ili šta već? Ako se tako budemo ponašali ne razlikujemo se mnogo od ekstremista. Da se razumemo, ne usuđujem se da brojim ili procenjujem koliko je među muslimanima "zdravih", a koliko "bolesnih" i nemam nikakvu čarobnu formulu za rešavanje ovog, realno prisutnog problema. Samo hoću da kažem da smo u ni malo jednostavnoj situaciji.
  • alias

    19.03.2017 20:14
    no islam
    Нека иду, зашто их спречавати. Треба им дати карту и сендвич, одузети пасош на изласку и воздра.

    Мудро збори бивши имам али исламу није место у Европи!
    Наши преци, са ових простора и много шире, изгинуше да сачувају Европу. Без обзира на нацију, сви беху хришћани.

    Никада се они неће прилагодити и прихватити европску културу. Само се на € могу навићи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna