Autor: Blic/ foto: Pixabay

Info
27.03.2017.
22:49 > 22:55
Banke u Srbiji ne naplaćuju naknade za prevremenu otplatu kredita, izuzev kada se radi o stambenim kreditima.
  • Neka mu ga

    28.03.2017 08:23
    Svinjetine
    Bezobzirne derikoze bankari i naivni, glupavi korisnici njihovih kriminalnih usluga. Svi renomirani industrijalci sa pocetka proslog ceka izricito su zabranjivali da se njihovi proizvodi prodaju na kredit jer su tvrdili da na dug kupuju samo lenjivci, nepouzdani i labilni ljudi. Ustedite pa kupite ili nemojte ni kupovati prosto
  • Nervirach

    28.03.2017 08:11
    Ja sam se zajebao tako. Mislio sam da u takvim slucajevima treba banka da daje pohvalnicu, kad ono...Jos ispadnes kriv sto im vratis pre vremena. Jos jedan dokaz da sve vlasti rade zajedno. I zbog ovoga sa proslom bandom, kao i ovom naravno, treba ukrasiti bandere.
  • Libe De NS

    28.03.2017 06:53
    Zelenašenje
    Lihvarski štos je u tome što banke glavnicu duga i kamatu obračunavaju po piramidalnom sistemu! Šta to znači? Na početku otplate kredita u rati kredita koja je sastavljena od dela glavnice odnosno dela iznosa koji ste dobili i dela pripadajuće kamate otplaćujete srazmerno mali deo glavnice a veći deo kamate. Protokom vremena odnosno otplatom rata što ste više rata otplatili u rati je sadržan veći deo glavnice a mani deo kamate. dakle ako se odlučite za relativno ranu prevremenu otplatu kredita platićete srazmerno veliki deo glavnice bez obzira što vam se čini da ste kroz rate otplatili više. a ako se odlučite za kasniju prevremenu otplatu, platiće te veliki deo kamate koji je u početnim ratama bio veći ali je u kasnijim ratama opadao. kako god okrenete banka je na dobitku a vi na gubitku! Dakle zelenašenje!
  • NS49

    28.03.2017 06:00
    Pre više od 10 godina uzeli smo 3 gotovinska kredita kod Eurobanke i kad smo hteli da ih otplatimo ranije kazali su da može ali da moramo platiti kiamatu od oko 1000 eura po kreditu što me je jako iznenadilo. Posle su nass marali raznim ponudama iako sam im kazao da neću ni da ih vidim ni čujem. Jedva su prestali posle više godina.
    Privatno nekome pozajmite pare odmah ste zelenaš a kad banka to uradi ona nije a gori su zelenaši od svih. Teško onome ko im padne u šake. Nemaju milosti ni malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna