Autor: Novosti, Politika

Info
09.05.2017.
09:56 > 10:40
U sve većem broju trgovinskih lanaca ne može da se plaća "dajners" karticama pošto trgovci strahuju da neće moći da naplate prodatu robu.
  • Koko

    10.05.2017 08:45
    Doroti
    Dosli hrvati i preuzeli Diners, pa ga strovalili .... Poznati scenario. Pa kako su kupili nesto sto nije provereno i proslo medjunarodnu kontrolu? Sve je bilo ok a sada ne valja nista. Ako su preuzeli ovu medjunarodnu karticu, logicno je da su dokapitalizovali minuse i preuzeli i dugovanja za koja su znali. Diners duzan trgovackim lancima, clanovi duzni Dinersu i krug se zatvara. Gospoda iz Erste banke bi mogla da zavrnu rukave i rese problem lako, ali ocigledno im je u interesu da naprave spektakl i medijsku hajku na jos jednu srpsku kompaniju, i nastave da rade sa svojim bankarskim karticama. Mi koji smo korisnici ove kartice, znamo koliko smo je i kako koristili svih ovih godina, za razliku od bankarskih. Za 300 dinara mesecno mogla sam da trosim i do par hiljada evra, a u inostranstvu na jedan telefonski poziv su nam pustani dodatni iznosi ukoliko nam nesto iskrsne. Svoje clanove su pojedinacno tretirali i postovali, u podne ili ponoc smo mogli da pozovemo i sva pitanja resimo prosto i jednostavno. Pozdrav i podrska Dinersu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna