Autor: Beta

Info
13.05.2017.
22:06
Kod Spomenika ustanku na Petrovoj gori obeležena je 75. godišnjica proboja partizana iz ustaškog obruča na Biljegu.
  • Vazd Tibi

    15.05.2017 00:46
    Pozzzzzzzzzzzzzz
    Na stranu sve ideologije, i monarhizam i komunizam i ostale gluposti, činjenica je jedna da su Srbi i Hrvati (i ostali pod-narodi Jugoslavije) jedan totalno isti narod. Religija kao jedina "razlika" u našem narodu je za glupake razlike, dok je za pametne ljude samo bogatstvo, jer religija u svojoj suštini obogaćuje i povezuje ljude, a glupake je lako zavesti da pucaju jedni na druge, zato što je on katolik a ja musliman i sl.
    Zapad je nakon WWII razbio naš narod i našu državu, sada smo u dužničkom ropstvu svi komplet, još povrh svega su nam vođe isto njihovi pijuni, pa na sve to dobacimo još i izuzetno slabu inteligenciju našeg naroda, ma idi beži, nema lepše od toga :)
  • Bole

    14.05.2017 00:14
    Ljudi
    Budimo ljudi. Majmuni su to davno uradili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna