Autor: Guardian

Info
29.06.2017.
12:52 > 13:28
Britanski autor Majkl Bond, kreator dečjeg junaka, medvedića Padingtona, preminuo je juče u 92. godini u svom domu nakon kraće bolesti.
  • DedaDžuca

    29.06.2017 14:33
    What's up Doc?
    "U čemu je stvar, majstore?"
    Čemu vest na sajtu koji bi trebalo da se prvenstveno Novim Sadom (sudeći po nazivu), koja glasi:

    "Britanski autor Majkl Bond, kreator dečjeg junaka, medvedića Padingtona, preminuo je juče u 92. godini u svom domu nakon kraće bolesti.", itd.

    Svako poštovanje za pokojnike, ali zašto bi Michael Bond (dok je još bio živ, ili danas, kao pokojnik) bio od bilo kakvog značaja za NS?

    Koja je to generacija odrastala uz priče "o medvedu iz Perua kojeg je tetka Lusi poslala u Ujedinjeno Kraljevstvo" (države koja se u to vreme zvala VELIKA BRITANIJA) … "sa teglom marmelade", ili "o morskom prasetu Olgi da Polgi i Mišu zvanom Četvrtak"? Nisam siguran da je u "našim krajevima" (danas šira ex-YU) iko ikada čuo za "detektiva Monsjea Pamplmusa" -- izvinjavam se ako am pogrešio.

    Stekao sam utisak da NS021 prepisuje vesti iz "Guardiana", tek da bi imao nešto. To uopšte nije zanimljivo ni zabavno. SORRY!

    Deda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna