Autor: Danas

Info
06.07.2017.
18:03 > 18:10
Podaci Elektroprivrede Srbije i Republičkog zavoda za statistiku po pitanju rezultata u proizvodnji struje dijametralno su suprotni.
  • Мунгос

    07.07.2017 18:12
    Подаци Завода за статистику су неважећи, зато што нису оверени код Европског Комитета.
  • Stanko

    07.07.2017 10:19
    Ne piše se EPS-u dobro.
    Kružević i dalje zapošljava-svakakve.
    Previše ničega -mora pući.
    Doviđenja
  • Jacovitti

    06.07.2017 19:33
    Ček malo... Ko je ovde lud?
    Koliko znam, Statistički zavod stalno u firme dostavlja neke obrasce gde traže brdo podataka o ovom ili onom iz branše čime se firma bavi. To što im firma dostavi (u ovom slučaju EPS), oni obrade u smislu da stave u odnos sa prethodnim periodom i to im, između ostalog, govori o nekom porastu ili padu – nečega! I šta god da im dostave iz EPS, u smislu tačno ili ne, Statistički zavod samo obradi… Dakle, neka u EPS razmisle šta su dostavili!
    Ono što znam, ovaj posao (ispunjavanje dobijenih obrazaca iz statistike) uvale nekom novom ili mlađem pošto sa tim niko neće da se bakće. E, sada se postavlja pitanje kome su tamo u EPS uvalili ovaj posao? Očito nekom novoprimljenom partijskom genijalcu koji pojma nema da treba da pogleda šta je do sada dostavljano, nego se izlupetao u smislu „jače, brže, bolje“.
  • steva

    06.07.2017 18:34
    lako
    Objašnjenje je u stvari vrlo jednostavno.Ne proizvodi samo EPS struju koju sabira zavod za statistiku.Ima i drugih proizvođača u srbiji.Potrošnja nije isto što i proizvodnja Eps proizvodi i za potrebe pumpanja u reverzibilne elektrane.......Tako da ko želi da se bavi tim podacima mora biti malo edukovan i informisan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna