Autor: Blic

Info
08.07.2017.
20:00
Vanredni unutrašnji nadzor u Domu zdravlja u Nišu u kojem je vođena trudnoća Ivane Kostić (32) - porodilje koja je sa bebom starom tri dana umrla nedugo nakon porođaja u Beogradu - pokazao je da nije bilo propusta u postupanju lekara.
  • @Hm

    09.07.2017 12:48
    To sam se i ja upitala, ali sam iz malo opsirnijeg teksta na drugom portalu zakljucila da bi da je uradjeno odmah, dete bilo zrtvovano, verovatno su zato odlozili misleci da ce ispratiti i bez te intervencije odmah. Ta stanja spadaju u teska, odluka je uvek teska a ishod cesto los sta god da se uradi, po bebu, po majku, ili oboje. Zato je potrebno veliko znanje, intenzivno pracenje dok traje lecenje i dokumentovan svaki korak i minut rada i svaka odluka, da bi posle komisija mogla da proceni da li je bilo greske, nemara, neznanja, ili je uradjeno sve sto struka nalaze.
  • Hm

    09.07.2017 11:35
    Moje pitanje je samo zasto kod trudnice sa HELLP sindromom nije odmah uradjen carski u KC Nis???Zna se da je je to zivotno ugrozavajuce stanje i da je jedina terapija za pocetak carski
  • Sramotno

    09.07.2017 11:16
    Zdravstvo
    Vrana vrani oci ne vadi.
  • @Novosadjan

    09.07.2017 09:57
    Hoces da kazes ustvari, da si nakon godina proucavanja medicine ti zakljucio da ne postoje stanja u medicini koja su neizleciva i da iskljucivo greskom lekara ljudi umiru, a da greski nema, niko nikad ne bi umro niti imao posledice bolesti? Rekla bih da nisi nikad ni prisao medicini. Da jesi, ne bi lupao gluposti. A da si prisao i bilo kojoj drugoj nauci ozbiljnije, imao bi verovatno vise postovanja prema onima koji se bave ovom.
  • Novosadjan

    09.07.2017 01:14
    Pa naravno da su kolege potvrdili da oni nisu krivi usluge se pamte i vracaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna