Autor: Beta

Info
23.07.2017.
13:25 > 12:24
Poznate žene s britanskog javnog medijskog servisa Bi-Bi-Si zatražile su od rukovodstva te kompanije da razlike u platama između muškaraca i žena budu smanjene odmah, a ne do 2020. godine, kako je najavljeno.
  • hm

    23.07.2017 14:06
    Ne slažem se sa "jednakim"
    Mislim da je individualna vrednost mnogo značajnija od ravnopravnosti polova koja je isto važna. Da, mislim da ne bi bilo loše da je žena ta koja ima više para - ako i kada je zaradila i zasllužila. Nismo jednaki i ima nekoliko dobrih i stručnih ljudi koji su zaslužili bolje plate - što nikako nije sramota. Sama činjenica da ti likovi dobijaju te pare govori o tome da su tražili i dobili. Ako žene NISU tražile - to je na njihovom teretu. A ako su ipak tražile i NISU dobile, to je onda sasvim druga priča - priča o individualnoj vrednosti. U Engleskoj se odavno cene žene u profesionalnom okruženju i to prilično ravnopravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna