Autor: Tanjug

Info
30.07.2017.
07:11 > 06:05
Za prvih šest meseci ove godine u Srbiji je identifikovano 18 žrtava trgovine ljudima, seksualna eksploatacija je i dalje dominantni oblik trafikinga, a najčešće žrtve su žene.
  • Neradnici

    30.07.2017 11:50
    Neradnici
    Lopatu u ruke, radićete vi meni 12 sati, a ne ovde da po ceo dan kuckate komentare. Dokle više ovo kukanje, samo vam nešto fali.
  • mile

    30.07.2017 11:23
    U Srbiji je onaj ko nema novca i želi pošteno da radi za život doveden do nivoa budale i roba. Radim u jednoj stranoj firmi koja je otvorila kancelariju u Srbiji - kako samo cvetaju menadžeri udvorice i njihovi poltroni koji ne dižu glavu od posla. Pogledam ispovesti iz Fijata - sve isto kao u mojoj firmi, muljačina domaćih menadžera za bonuse preko leđa radnika. Sramota i jad.
  • Bidnosav Kosovcic

    30.07.2017 11:12
    Treba da bidne obrnuto.
  • stranac

    30.07.2017 10:31
    obratno
    Ja bih rekao da je obrnuto al kako se u Srbiji uvek napise i kaze obrnuto od onoga kako jeste onda vam je naslov na mestu.
  • Perica

    30.07.2017 09:23
    SEX I RAD
    Za sexualno expotatisanje ne znam ali radno su svi exploatisani.
    Pocev od GLUPOG I IZRABLJIVACKOG ZAKONA O RADU u cijoj osnovi je EXPLOATACIJA SVIH RADNIKA pa do PORODICNOG nasilja koje je proizvod ovakvog i njemu slicnih zakona koje su doneli dzabalebarosi i neradnici.
    Dvanaestocasovno radno vreme u 21 veku sta je to. TO JE EXPLOATISANJE. KO MOZE EFEKTIVNO I KVALITETNO DA RADI 12 SATI
    NIKO
    Na kraju te jos i neisplate za taj rad jer glupi zakoni ove zemlje to dozvoljavaju i sta .
    DOBIJEMO PORODICNO NASILJE
    Deca gladna
    Zena besna
    Racuni treba da se plate
    Prepirke rasprave dodje i do nemilih scena i sta ??
    Stupa drzava na scenu da resi problem koji ne moze da resi jer ga je ona i napravila svesno u besvesnom stanju jer su neki mislili da je svet nastao od njih.
    ( izvinjavam se za progutana slova i greske sitna slova )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna