Autor: Fonet

Info
31.07.2017.
12:23
Radnici fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke odlučili su jutros da nastave štrajk koji traje duže od četiri meseca, dok ne dobiju novu ponudu rukovodstva za rešavanje njihovih zahteva - isplatu zaostalih plata, koje pojedinačno iznose preko 600.000 dinara, povezivanje radnog staža i overu zdravstvenih knjižica.
  • @Tmina sa Telepa

    31.07.2017 21:06
    I treba da sede i ništa ne rade... zaradili a sad čekaju da im Šćepanović kaže da ne može i da je to glupost! Kladim se da je Šćepanovićeva mesečna ko radnička godišnja...vredi li džaba raditi a žedan biti a drugom prelivati? Sve treba blokirati!
  • Anu mora da je briga

    31.07.2017 15:17
    Nema im druge. U bezizlaznoj situaciji su, gladni i bolesni. Vlast se ptavi da ih ne primećuje ali Ana mora reagovati ako budu uporni radikalizuju štrajk.
    Ana kaže ne može da se meša u problem fabrike koja je u vlasništvu privatnika. Može. Treba da prisili privatnog krimosa da ispoštuje radnike ili da raskine ugovor o prodaji Goše i imovinu preda radnicima ili da kaže ministrima i ostaloj bagri da malo manje kradu za sebe i taj novac u vidu socijale isplate radnicima Goše i povežu im radni staž sa doprinosima kako bi se mogli lečiti i ostvariti pravo na penziju. Mogu da uštetde na jarbolima, na parkovima, Beogradu na vodi, mogli su na fontani....i ostalim nepotrebnim ulepšavanjima naše domovine...
    Kako za njih uvek ima para a za radnike neme.
  • Tmina sa Telepa

    31.07.2017 13:13
    Ovi samo prete kako ce da radikalizuju strajk i na kraju ne bude nista od toga. Sede i cekaju da im ovi daju pare, a ove boli uvo. Svaki treci dan u proseku blokiraju prugu na par sati. Nikakav efekat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna