Autor: Tanjug

Info
04.08.2017.
19:51 > 19:01
Devetnaestogodišnjak zaposlen u jednom od najvećih parkova predatora u Evropi, "Orsa Rovjurspark" na severu Švedske, preminuo je danas od ugzira mrkog medveda, nakon što ga je napao dok je čistio deo oko ograđenog prostora u kojem se životinja nalazila.
  • Mina

    04.08.2017 21:39
    NE ZOO VRT
    Životinja bi da bude samo ono što jeste-divlja,prirodna.
    Ljudskom sebičnošću i željom za zaradom od tuđih života,stalno se dešavaju nesreće gde bivaju ubijeni često nevini ljudi i jednako nevine i zlostavljane životinje.
    U zadnje vreme učestalo u ZOO vrtovima po svetu..gde su bili divlji lavovi,medvedi,beli medvedi, gorile..svi ubijeni jer je čovek umislio da je najveća zver!
  • Sloboda

    04.08.2017 20:06
    Divlje životinje treba da žive na slobodi, u svojim prirodnim staništima, a ne po ZOO i drugim zatvorima. To sigurno nije bio izbor tog medveda, kao ni bilo koje druge životinje. Treba zabraniti ZOO vrtove. I čovek i životinja su usmrćeni zbog ljudske gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna