Autor: N1

Info
05.08.2017.
19:20
Dok pojedine organizacije u Srbiji pozivaju na bojkot robe kao odgovor na mere Hrvatske, analitičari upozoravaju da su u ovakvim situacijama svi na gubitku.
  • Vojvodjaner

    06.08.2017 10:49
    Samo
    Kupujem samo "Vojvodjansko". Nezanimaju me ni " smrdijanaki" ni "rvatski" proizvodi.Ajd sad gegule lupajte minuse!
  • Ttelep

    06.08.2017 09:41
    @Dragan... Pa jeste problem ako će država da određuje šta njen građanin sme i šta ne sme da kupi. Što ne pronađu neki razlog da zategnu odnose sa Argentinom pa da vidimo kakvo meso jedemo? Ili bolje ovako, zašto do sada nije bilo bitno da se kontroliše kvalitet hrane, bilo domaće - bilo uvozne, nego se zaštite građana uvek s početka avgusta sete?
  • V

    06.08.2017 09:06
    patriJotska glupost
    ko bira proizvode po poreklu, u startu se ograničava i nanosi štetu svojoj familiji i novčaniku.
    Bojkote smo već imali i koliki tačno uspeh su postigli?
    Bojkotovana slovenačka i hrvatska roba, a Slovenija i Hrvatska dobile nezavisnost, mi im je priznali i to u granicama koje su oni hteli, neke veze ponovo uspostavili, Hrvatska i Slovenija u EU i NATO, višestruko bogatije od nas, njihovi stanovnici imaju duplo veća primanja... A mi jedna od najgorih država u Evropi po svim kriterijumima...
    Eto to sve pokazuje koliko su naše "pametne" mere uspešne, pa vi patriJotski bojkotujte i dalje i budite patriJotski veseli
  • Tyler Durden

    06.08.2017 09:05
    Milosav bojkotuje Hrvoja. Pune novinske stupce. Mrzi brat na brata. Obojica pošalju SMS za lečenje dece i čekaju da opet glasaju za povampirene ideologije zbog kojih ni jedan ni drugi nemaju 'leba da jedu...

    A kakvo je vaše mišljenje povodom ovoga?
  • Lolo

    06.08.2017 08:20
    jel sam rekao metlom
    A,sta je pa nase!?Sve su prodali i mlekare i uljare uvukli su se u Vojvodinu da i ne znamo! Boravkom u Hr sam video od nasih proizvoda nema nista ni u konzumu ni u plodinama ponegde u dnu rafa jafa,plazma.....i to je to!A,kod nase piko mesne preradjevine,bjelo sir,premia,dukat,somboled ,vina,cedevita,krasovi proizvodi dorine,kiki bonbone........Ma more preko naroda se j.... skupljate politicke poene i muzete izmezenu kravu!Suma sumarum nase su pokupovali i sad nas ......Neko im je to dozvolio zar ne!? Pre par godina zuti fino sa rukavicama, a ovi sad sirovi ......Zalosni mi sa njima i bivsim i sadasnjim!Sve je to unapred pripremljeno ....a,vreme ce pokazati !
  • Cane liman

    06.08.2017 07:44
    Ja kupujem samo domace i to odavno jer smatramda je nase najlepse.
  • 021

    06.08.2017 00:46
    Cekaj,cekaj stani
    Pa sta je vise srpsko? A sta je hrvatsko? Zamajavanje glupog naroda. Kada univer npr da nasem radniku 50000 e to je onda srpska firma i onda cu ici da sacuvam tu firmu. Sve je u privatnim rukama nemam ja nikakve koristi ni od ideje, univera, rose, jane, milke, pionira, nisa, omv... Jel matijevic srpska firma? Ili trovac i korisnik ove nesrece gde ljudi kupuju pastetu za 20 din kod njega.
  • Zivkovic

    06.08.2017 00:32
    Po meni je ok da se bojkotuju hrvatski proizvodi. Zbog zatrpavanja problema pod tepih smo i ratovali. Ako problem postoji, a očigledno postoji, bolje sad da se gađamo pokvarenim paradajzom nego posle municijom. Dakle, nismo u ljubavi sa hrvatima, i meni je to ok priznati. Oni imaju svoju državu, mi svoju. Ne sviđaju mi se izgovorene gluposti nisko inteligentnih likova tipa Vulin koji žive od zakuvavanja nad sirotinjom, ali sa hrvatima kineski zid i 'dobar dan susjed'...
  • White Power

    05.08.2017 23:37
    rajko, drajko, brajko...
    E ako zbog vas i vama slicnih genija ekonomskih ne propadne hrvatska privreda-nece nikad.
    Nemojte puniti dzepove hrvatskim tajkunima, ne kupujte ni smoki ni bananicu.
    Punite dzepove srbijanskoj mafiji. Njih bar poznajete.
    A i oni vas-bace vam sendvic i vi sretni.
  • Jaja

    05.08.2017 22:37
    Ja bih voleo da mi neko objasni kako je meni lose ako ne kupujem hrvatsku robu? Kupicu ili domace ili necije tudje uvozno... Samo ce uvoznivka firma da propadne i manje para ce da ode u hrvatsku.

    Mozda je glavni problem sto finansijeri imaju uvoznicke firme...
  • Vojvodjanin

    05.08.2017 22:23
    Jedemo srBska gona vec decenijama.
  • Rajko

    05.08.2017 21:37
    izostavio sam malopre da napišem NE MRZIM JA HRVATE ali kadaim nismo dobri da sa nama žive u istoj državi zašto imaju želju da nam prodaju svoju robu. Neka je prodaju onim boljim od nas.
  • Anonimus

    05.08.2017 21:36
    Kupim, ne gledam
    Kao potrošača uopšte me ne interesuje čija je roba. Kupujem ono što mi treba i odgovara a politikom se ne bavim.
  • Рајко

    05.08.2017 21:15
    ne kupujem hrvatsko
    od kada smo se razišli neidem u hrvatsku na more, ne kupujem hrvatske proizvode, ne ulazim u ideju, merkator i rodu. dobro se osećam i nemislim da sam na gubitku.
  • Dragan

    05.08.2017 20:42

    Nisam Igor Lavš a nisam ni iz Libeka. Ne kupujem hrvatsko, ne kupujem ni u Idei ni u Rodi, a eto nisam na gubitku. Svoje teško zarađene pare trošim gde hoću, biram ko će od njih imati koristi. Problem?
  • Nana

    05.08.2017 20:38
    Nesto razmisljam...
    Koliko sa ja razumem u ekonomiju, trgovinu, razmenu,bojkot, inat...... izgleda da ce od sada svako jesti samo svoja go...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna