Autor: N1, 021

Info
26.08.2017.
16:01 > 16:01
Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić je povodom požara, kao i najnovijih hapšenja zbog namernog izazivanja požara, rekao da su svi počinioci državljani Republike Hrvatske.
  • Turista

    26.08.2017 20:54
    Razum
    Negde sam već napisao da idiote i budale ( čitaj piromane u ovom slučaju) ne određuje nacionalna pripadnost. Ima ih na svim meridijanima i svugde su isti. U ovom slučaju je bilo neophodno objaviti nacionalnu pripadnost podmetača kako bi ono malo Srba što živi u tim krajevima bilo sačuvano linča. Ovako je stvar sa podmetanjem požara od strane hr građana sasvim u redu. U budućnosti bi trebali optužiti i Kineze. Danas ih u Hrvatskoj sigurno ima ih više nego Srba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna