Autor: Danas

Info
27.08.2017.
23:16 > 23:26
U Srbiji postoji oko 3,8 miliona brojila, od kojih je čak od 80 do 90 odsto metrološki neispravno.
  • Nislija

    28.08.2017 19:23
    Vojvodjanska propaganda
    @*Petar Milivetar
    Čuj ovog stručnjaka Petra mikromozga , i njegov stav "kradu struju od juznosrbijanaca da bi isti ti juznosrbijanci imali besplatnu struju" ??!! Tako ispada kada ne pročitas tekst nego lupas jer tebe lupaju kompleksi od juznjaka.

    @Eps Ns odakle vam ta informacija da je Niš najgori po tom pitanju? Šta ćemo sa Preševom i Sandžakom? Nego njih ne dirate jer su to vaši prijatelji koji na to imaju demokratsko pravo. A koliko su i tvoji iz NS Eps-a preposteni pokazuje komentar "*SIME"

    @ Banderash Meni je magnet ispravan :):) a vi vaše magnete donesite na bazdarenje u EI Niš dajemo popuste za "redovne platiše" iz Vojvodine.
  • SIMA

    28.08.2017 15:03
    Kroz ovaj "pakao" i ja prolazi
    Kroz ovaj ,,pakao" ni kriv, ni dužan prolazim od 14. juna 2015. g. ! Došli, skunuli sat (ja nisam bio prisutan) navodno skinute plombe i prespajani neki mostovi (a zamislite najsavremeni digitalni sat ,,Sagem" sa daljnskim očitavanjem) i ja na 40 ° ostao bez struje. Za 2 dana su mi privremeno priključili nakon moje kriv. prijave OJT protiv NN lica. Potom sam protuv EPS-a podneo Sudu tužbu sa zahtevom za izdavanje privremene mere ,,zabrane iskljucenja struje do okoncanja sudskog postupka" i Sud je pozitivno resio moj zahtev. Potom su protiv mene podneli kriv. prijavu za krađu struje u pokusaju i sada je sudski postupak u toku. Obracao sam se svima za pomoc: Udruženjima za zaštitu potrosača, inspekcijama, OJT... i jedino ko mi je pomogao je Republučki ombudsman Saša Janković koji je utvrdio brojne nepravilnosti u radu EPS-a i dao im preporuke da to otklone ! Ovo je pakao kada ni kriv, ni dužan moraš da dokazuješ nevinost (a teško je dokazati) ! Ne dao Bog nikom ovo, pa ni najvećem neprijatelju !!!
  • Banderaš

    28.08.2017 10:57
    Ma da kako da ne...
    Nišlije, proverite, možda vam je neispravan magnet...
  • pera

    28.08.2017 09:55
    ..
    Koliko od ovih koje su sada nagazili su i glasali za njih, slusajuci pricu kako ce biti nagazeni neki drugi.
  • Petar Milivetar

    28.08.2017 09:23
    Moraju od nekog da kradu da bi juznosrbijanci imali besplatnu struju.
  • AleVa

    28.08.2017 09:06
    Jel neispravno brojilo divlji vod ili magnet ili folija ili samo sam pozajmio komsiji struju?
    Opet neki kvazi pokret slobodni ko zna cega...
  • NS EPS

    28.08.2017 08:57
    Opste je poznato da je u Nisu najveci broj neovlascenih potrosaca i najmanja naplativost, tako da mogu da izmisljaju ovakve gluposti. Na podrucju bivse Elektrovojvodine svi zaposleni koji su radili na kontroli mernog mesta su prilikom utvrdjivanja neovlascene potrosnje pravili zapisnik o zatecenom stanju. Ukoliko potrosac sumnja u ispravnost mernih uredjaja, uvek moze da zatrazi besplatnu kontrolunod strane EPS-a. U 90% situacija su prijave neosnovane jer ljudi ne zele da shvate da im se racun uvecao zbog dotrajalosti bele tehnike (neispravna frizideri i zamrzivaci....). Sto se tice drzavne blombe ispod poklopca, nju ne smeju da diraju ni radnici EPS-a koji vrse kontrolu, osim onih u akreditovanoj laboratoriji za ispitivanje mernih uredjaja. ...Najlakse je kriviti drzavu,EPS i sve druge nego platiti racun....
  • komsija

    28.08.2017 08:41
    Najcuvenija grupa za kradju Pink Panter ( sve Srbi) , zar je cudno kakve filmove snimaju o nama ..pre par dana u Austriji vijali naseg coveka sto je oteo blindirani kombi.
    Da li je kradja utkana u gene ovog naroda , pre neki dan kasirka mi ukucala proizvod koji NISAM KUPIO ...ako prodje prodje.
  • kradu

    28.08.2017 08:23
    kazu neispravna plomba a oni je postavljali
    ona ispod aparata za koju se ni ne zna
    kazu krali ste
    a kako da znamo da je niste vi sad polomili
    nikako ko vam je kriv mi smo vas iskljucili
    kradu i smeju se
  • Mile

    28.08.2017 08:18
    Sa grbavim rezultatom srpske ekonomije, megalomanske pljačke naroda postale su uslov opstanka vlasti. Mora se, treba razumeti nezasitost alavih.
  • salvador

    28.08.2017 08:07
    A...
    Upravo to se meni dešava u Novom Sadu, još od 2014.
  • teror u

    28.08.2017 07:36
    Smrdiji
    Da li su foteljasi iz glavnog grada ikada ikome doneli nesto dobro ?
    Nisu niti ce .
    Bivse republike su procvetale otkada su napustile ovaj grad horora .
  • nsss

    28.08.2017 07:15
    nsss
    u kucu u kojoj niko ne zivi stigao je racun da ti se zavrti u glavi....salterski radnik nije znao da objasni o cemu se radi a sledeci je ponudio placanje u ratama...na insistiranje i odlazak kod njihovog rukovodioca sledio je odgovor da nisu mogli da ocitaju jer nema nikog kod kuce....pa su zato IZMISLILI stanje brojila koje ne samo da je bilo izmisljeno nego i toliko uvecano da je to sramota...sef je prepravio izvod i izvinuo se...gde prodje prodje..drzava lopova i prevaranata
  • cure

    28.08.2017 06:14
    megalomanska
    krađa imovine jednog naroda.....
  • V

    28.08.2017 05:57
    Elektrovojvodina
    upražnjenost prostora za svetleću reklamu "Elektrovojvodina" vređa i bode oči. Vojvođani su ulagali u izgradnju i razvoj elektro-mreže i funkcionisanje elektrodistribucije u Vojvodini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna