Autor: Blic

Info
28.09.2017.
07:44
Vlada Srbije traži način da naplati 174 miliona dolara od Etiopije, Sudana i Kube za oružje koje je srpsko državno preduzeće "Jugoimport - SDPR" tim zemljama isporučilo još krajem sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.
  • dule

    28.09.2017 10:29
    @ja
    Za razliku od hrvatskih političara koji su devedeset i neke rekli puj pike ne važi i gomilu letovališta po primorju koji su bili u vlasništvu srpskih firmi proglasili za državnu imovinu Republike Hrvatske?
  • čist račun duga lj

    28.09.2017 09:22
    bolje je biti duznik nego poverilac. Poverioce mnogio češće likvidiraju. Najbolje nikom ništa ne dugovati niti davati na otvoreno.
  • ja

    28.09.2017 09:04
    Ne duguju te zemlje nista Srbiji nego SFR Jugoslaviji, dakle svim republikama i pokrajinama srazmerno udelu u bivsoj drzavi. Srbiji pripada mozda 30-35%. Ono sto je mnogo vaznije je nakaradna praksa srbijanskih vlasti da "svojataju" samo ono sto im ide u prilog, poput imovine SFRJ u Beogradu koju je pokupila Srbija, imovine SKJ koju su pokupili Dacic i SPS, ovakvih prica o oruzju, ali interesantno da ne priznaju pedesetogodisnje jednoumlje i komunisticku vladavinu zahvaljujuci kojoj je ondasnja vlast i dosla do te imovine. Licemerju srbijanskih politicara nikad kraja.
  • xx

    28.09.2017 08:46
    Znaci da su isplatili,a ovi "nasi" to uzeli sebi.Neka radna grupa "čačka"jos malo,a svi znamo da ce na kraju-ubrzo utvrditi da je izmireno.I za par hiljada dinara su u stanju da potpisu da je dug izmiren.
    A,to sto su ljudi radili i pravili to oruzije,sada su verovatno u penziji i pomazu opet drzavi sa smanjenom penzijom.
    Vrlo brzo se trag gubi,papir sve trpi pa i razne pecate koji opet mogu da se srede da podsecaju iz osamdesetih.Sve je dozvoljeno,sve se moze.
  • Imajošnenaplaćeno

    28.09.2017 08:09
    Potraživanja
    Šta je sa potraživanjima velikih srbijanskih preduzeća... Energoprojekt, Minel, Napred, Rad, Ratko Mitrović, Mostogradnja??? Da li su ta potraživanja prodata firmama Dika Čejnija za keš i isplaćena pojedincima na nekim ostrvima i to za 2-3% vrednosti ili ta potraživanja još uvek egzistiraju u mislima vrednih i pametnih stvaralaca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna