Autor: Beta

Info
29.09.2017.
23:17
Jedna španska konzervativna grupa postavila je danas veliku glasačku kutiju u centru Madrida i pozivala građane da glasaju da li Katalonija treba da ostane deo Španije.
  • Liman Strong

    30.09.2017 22:46
    Ocigledno da svaka budala moze da "napise" "komentar". Upravo je u poslednjih dvadeset-trideset godina doslo do vrlo umerenog i laganog poboljsanja prethodno nasilno izmenjene etnicke strukture Srema, Backe i Banata. Ovde je svaki okupator na kamarama doterivao svoje sledbenike, od Terezije do Pavelica. Zagadjenje kojem se konacno nazire kraj.
  • bezmoody

    30.09.2017 08:09
    @Novosađanin oduvek

    Katalonci neće da im se desi ono što se desilo Vojvodini, a to je da od najrazvijenijeg i najbogatijeg dela Jugoslavije postane najsiromašniji deo Srbije.
    Katalonci za razliku od nas Vojđana imaju dostojanstvo, samopoštovanje, brinu o sadašnjosti i budućnosti sebe i svoje dece. To se zove odgovornost i prevencija.
    Vojvodina je ako nisu primertio mrtva, opljačkan, zagađena, sa nasilno izmenjenom etničkom strukturom, a njeni građani drugog reda grcaju u bedi za plate manje od Afričkih i Kineskih. Pritom sve po zasluzi, jer "krivi smo mi koji smo ćutali".
    Katalonici ne ćute i zato im se divim, a za nas važi " sedi di si, ni za di si nisi".


  • Novosađanin oduvek

    30.09.2017 04:19
    Stvarno ne razumem šta se ti Katalonci bune kad su najrazvijeniji deo Španije a turizam im tako ide dobro da moraju da ga ograničavaju.
    Pa šta mi Vojvođani treba da kažemo kad nas klamaju od 1945. i to počev zbog makaza cena poljprivrednih proizvoda koji su uvek limitirani pa još bezbroj toga a mi uvek ostanemo kratkih rukava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna