Autor: Beta

Info
21.10.2017.
21:01
Komisija za sprovođenje postupka prodaje kapitala farmaceutske kompanije "Galenika" donela je odluku kojom predlaže Ministarstvu privrede da odobri dalje učešće u postupku kompaniji "Aelius" iz Luksemburga i odbaci prijavu kompanije "Amicus SRB" iz Beograda.
  • Igor

    21.10.2017 22:56
    A taj "Aelius" iz Luksemburga je osnovana pre mesec dana

    https://opencorporates.com/companies/lu/B218087
  • Predragg

    21.10.2017 22:56
    Sudeci po googlu,u pitanju je investicioni fond iz luxemburga,nikako neka farmaceutska industrija. Znajuci da su bitange iz DB\JUL/SPS upravljale Galenikom ,cak i posle rusenja Milosevica,stvarajuci neprekidne gubitke i kraduci usput,ne bi se cudio da hoce,za male pare,umeravajuci novac kroz investicioni fond,da dodju do novog ,legalnog i opranog bogatstva.
    Odlicno je ako sam u krivu,ali,bojim se da nisam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna