Info
11.12.2017.
09:53 > 09:59
Decenijama tokom socijalizma građani Srbije imali su uočljivo viši kvalitet života od stanovnika Bugarske, Rumunije i ostalih Istočnoevropljana, dok je danas, prema istraživanjima Svetske banke, standard u ovim zemljama bezmalo dvostruko iznad našeg.
  • G

    15.12.2017 15:37
    @@G - u pravu ste da "ostali ne mogu da pišu", iako samo u slučaju da je moj komentar bezmalo jedini odnosno da ste namerno slepi za sve ostale. Niko i nikada nije pokazivao ikakvu "netrpeljivost prema lokalnima" a ponajmanje "ogromnu" - ako ste duševno oboleli, tačnije oboleli od paranoje ili šizofrenije i umislili da ste ugroženi iako niste, molim vas obratite se svom izabranom lekaru, uzmite uput za psihijatra i lečite se, nije sramota zatražiti lekarsku pomoć. Ako ste frustrirani sopstvenom nesposobnošću svesno odlučili da za to krivca umesto u sebi tražite u drugima, i to u njihovom poreklu, dijalektu ili nacionalnosti, vi ste mentalno poremećeno lice - kako ste glupi i tragično toga nesvesni, naglasio bih da to nije "pravno" već medicinsko pitanje. Mentalno ste bolesni jer u 21. veku negujete fašističku ideologiju iako ste svesni kakvo je zlo donela čovečanstvu, ili još gore, čak niste toga ni svesni.
    Ne sećam se da sam ikada video da su vaše "zemare" prve pokrenule ikakvu šovinističku hajku na bilo koga, pa ni među komentarima na ovom članku, ali zato redovno, svakodnevno i godinama smrdojvođanske "zemare" šire mržnju, netrpeljivost i šovinizam koristeći ovaj medij kao javno glasilo svog bezumlja - moji komentari su uvek bili odgovor na takve. Ni najmanje poštovani, mentalno poremećeni "gospodine", nisam ni ja nikada primetio da ikako, pa ni žustro, napadate vojvođanske neofašiste, iako za to ovde imate materijala svaki dan. Hvala vam zato na vašem "integritetu".
  • ime

    14.12.2017 19:05
    Za dve, najvise dve i po godine bice nam drzava razvijena k'o WC u Svajcarskoj.
  • Piplfoks

    14.12.2017 08:56
    Deo problema je bio i u tome što je NATO-u bilo stalo samo da nas malo opali po labrnji i osakati za dalje oružane sukobe, umesto da smo temeljno dobili po pi*ki i da je kompletno tadašnje rukovodstvo, zajedno sa svim obožavaocima koji su se našli u blizini, bilo zbrisano sa lica zemlje.

    Da vidiš kako bi posle toga danas razni Vacići i Obradovići bili mirni.
  • U.N.K.L.E.

    13.12.2017 15:57
    Treba se samo vratiti 30 godina unazad i vedeti odakle je cela propast ove nazovi drzave pocela. Milosevic i patriJoCka politika su dotukli Srbiju vise nego NATO bombardovanje.
    Sa time se treba suociti, pomiriti i prelomiti ali to se nece desiti kada su na vlasti isti ti koji su 90-ih sejali nacionalizam, mrznju i smrt po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu. Ne postoji niti jedan patriJota koji moze da opravda propast Srbije osim lazima i nebulozama koje im se serviraju preko kretenskih medija.
    Neka mi bilo koji patriJota navede sta je to Srbija sagradila, sredila, unapredila, napravila neki boljitak za gradjane ili bilo sta normalno i pozitivno uradila za poslednjih 30 godina!?
    Sa cime to Srbija moze da se pohvali?
  • ?

    13.12.2017 09:58
    Pa Imamo mi frajere Arkan, Seselj, Sloba..... Uh zaboravio sam Cirilicu a da Djindjic je bio izdajnik a Panic Americki covek..... Super pobeze ja i uzivam odvratnom zapadu hi hi Pozz
  • @G

    13.12.2017 02:48
    Postovani nas gospodine ,postoji li pravni osnov po kom samo vi mozete da brljavite komentarima a ostali ne smeju da pisu a da ih ne vredjate? Kako ne razumete u vasem skucenom umu da upravo takvim ponasanjem dokazujete ono sto vasi protivnici zele da istaknu, a to je da postoje nejednaki uslovi za sve i ogromna netrpeljivost prema lokalnima. Nisam prometio postovani kvazi pravnice, da tako zustro napadate razne zemare kad se ovde jave za rec.
  • /

    12.12.2017 22:41
    /
    ni jedna jedina kuca zidana u mom kraju unazad 10g nije napravljena mobom.
    placaju majstore nekim parama, gazde nisu odavle

    te fazone o prolecu zamerite ..... koja ih plasira. bolesno je vise slusati ih.
    svaki je fasisticki
  • Bosanac

    12.12.2017 20:41
    @lokalci
    Kad isteramo mešalice onda smo vam vesnici proleća a vi se smejete. Kad se okupimo da radimo zajedno na kući i bašti uz pivo vi se smejete i gledate. Kad se pomažemo u poslu vi se smejete i gledate. Kad dignemo kuće na sprat vi se smejete i gledate. Kad se bavimo decom i učimo ih da rade vi se smejete i gledate. Kad napravimo nešto u životu vi se smejete i gledate....
    Dok se vi smejete i gledate mi živimo, radimo i stvaramo a vi i dalje sedite, gledate i smejete se, .ebi ga tako je samo još sebi priznajte.
  • Zaka

    12.12.2017 17:07
    @G
    Kakva studijozna studijoznost! Kakva jelokventna jelokvencija! Kakvo duboko-dubinsko čerečenje naše stvarne savremene stvarnosti! Ni Vulin ti nije dorastao!
  • /

    12.12.2017 13:59
    /
    bobe
    aj budi malo iskren cvarkovi ne bi sedilu u kuci da su dobili to sto i vi

    nadji 5 cvarkova koji nisu magacioneri ili dostavljac i imaju platu vecu od 25.000
  • G

    12.12.2017 13:46
    @nsv - "gospodine", obzirom koliko vam je muka svega i svakoga i obzirom da nikako to sami ne vidite, dozvolite da vam prenesem da ste vi mentalno obolelo lice i da vam je što pre neophodno psihijatrijsko lečenje. Vi, kao udžbenički primer društvenog parazita, nesposobnog za život i uopšte pojam života u društvenoj zajednici ste tu gde jeste samo zbog sebe - nisu vam krivi ni "dođoši" ni "izbeglice" ni oni sa za vas "čudnim dijalektom". Krivi ste vi, lično vi i niko drugi što jedino što ste u svom bednom i promašenom životu naučili je širenje mržnje, netrpeljivosti, šovinizma i ksenofobije. Ponoviću zato reči jednog smrdojvođanskog patriJote, u najmanju ruku isto toliko poremećenog kao vi - dok je god takvih nema nam pomoći.
    @Nervirach - obzirom da ste i vi mentalno poremećeni te u svemu vidite Rusiju i Ruse tj. imate tu patološku potrebu da širite antirusku histeriju čak i kada je to potpuno apsurdno, "podsetiću" vas (eufemizam, kako ste neobrazovani i nesposobni ne mogu da vas podsetim na nešto što niste ni znali jer ste previše zaslepljeni mržnjom i glupi da se prvo obrazujete pre javljanja za reč o nečemu o čemu nemate ni najmanjeg pojma), da je više godina pre te "garniture u Rusiji" naš zapadni "prijatelj i partner" izdao direktivu za izazivanje tzv. "tihe revolucije" u SFRJ podstrekivanjem nacionalističkih elemenata među pojedinim narodima i narodnostima bivše države. No, razumljivo je da je glupima lakše da okrive nekog "pogodnog" za svoja dnevnopolitička lupetanja.
  • boki2

    12.12.2017 13:10
    pa i dan danas turisti iz srbije posećuju zemlje bivših socijalističkih režima i bolje se provode i jeftinije je nego ovde bar za30% pogledajte samo madjarsku banje pune srba sa porodicama već je jeftinije u sloveniji(31 evro sa dve terapije blatna ielektro terapija) nego kod nas na primer u prolom banji jedan dan 4200 din bez ikakve terapije samo piješ prolom vodu kažu da smo siromašni ma nismo samo nas deru maržama i to je razlog skupoće u srbiji oće svi da se obogate za 5 godina i treba zidati tržne centre dovodita konkurenciju (lidel kofer billu itd)gledam neki da u dortmundu kilo putera 5,8 evra a kod nas ko zlato hemijski proizvodi 3 puta jeftiniji meso jeste skuplje ali ima na akcijama povoljno tako da kod nas je problem u državi to treba menjati i treba se nadati boljem
  • Evica Somborac

    12.12.2017 08:39
    krivci
    Nije mi jasno sta stalno krive neke politicare, neke krimose... Mi, narod, smo ti koji vole takav zivot. Da mozemo nesto ispod zita da promuvamo, samo mi, nema veze sto bismo mogli svi to da imamo kao PRAVO ostvareno u tekovinama civilizacije, ali bolje kad mogu SAMO ja za novac ili vezu, a ostali neka crknu. E, to smo MI, velike Srbende, volimo svoju naciju, ali da je satremo. I treba da nas nema kad smo gomna.
  • Nervirach

    12.12.2017 06:46
    Za rasturanje Jugoslavije treba zahvaliti RUSIMA i olasdite vise sa tim zapad je kriv, zapad je kriv. RUSI, a i tamo vam se kriju oni kioji su bili za ratovanje. Do devedesetih ovde nije bilo ni r od rusa jer imali smo za priomer sta su oni po Mmadzarskoj i Rumuniji. Ta garnitura sto je u Rusiji nije htela da mi BEZ USLOVA udjemo u ondasnju evropsku zajednicu svi zajedno. A nsv je sve objasnio, ovde se vrsi tihi genocid nad lokalcima. Proteruju se, oduzimaju nekretnine i radna mesta. Ko ne veruje, e desice se i vama .
  • Anonimus

    11.12.2017 22:07
    Činjenice su surove i pokazuje kakav brodolom je doživelo srpsko društvo vođeno politikom iz 90- tih godina prošlog veka...
  • Nandi

    11.12.2017 21:42
    Istini za volju
    @Petre, aj sad stvarno - prosečne plate u većini država u Africi veće nego u Srbiji. Pa naravno, kad su tamo zvanično zaposleni belci na dobrim pozicijama čije visoke plate ulaze u zvaničnu statistiku, a crnci rade na crno ili su nezaposleni. Srbija jeste za svaku osudu i sramota je da država u Evropi sa relativno malo stanovnika i solidnim resusima dozvoli da bude tako jadna, neuređena, korumpirana i siromašna, ali da je Burkina Faso bolja - pa nemojte nas zezati.
  • BobRock

    11.12.2017 21:32
    @nsv
    Ta nemojte kasti! Po tvojoj logici, Čvarkov, bolje je biti izbeglica koji je, u najbolje, menjao kuću uglavnom veću za manju ovde . U najgorem pobegao na traktoru. Na stranu kukavičluk bez presedana u istoriji Srba ali bar više nikad ne smeju da k... kako su ratnici bez mane. I sad dok je tvoj život degradirao u količini čvaraka i odlascima u Trst oni su počinjali iz početka. I više je njihove dece po "pločnicima Toronta" nego starosedelaca. Pre neki dan ja sa ćerkom na kočiji u Jovinoj, dete ciči od sreće a i još dva klinca na ijekavici, čvarkovi sede kući i gledaju namrštenog babu jer ti konji nisu novosadcki. Konji su inače išli tu do pre 70god FYI. Vodimo malu stalno na neke školice, učimo je da kliza i vozi bajs, trotinet, i gle čuda, uglavnom joj društvo deca tih izbeglica, čvarkovi verovatno to sve znaju rodjenjem. Banjac je isto dodjoš ali niko ne zna kao on Čvarkova da glumi. O Miri Banjac ni neću. Vojvodina je nastala 43. odlukom AVNOJA i odma' napunjena Čankovima.
  • Čučuk Stana

    11.12.2017 20:16
    @nsv
    Joj bogati generacijo što si tako ljut I besan.. pročitaj Punišinu poruku I nasmej se...
  • nsv

    11.12.2017 16:44
    Muka mi od svega
    Imam preko 50 i muka mi je od svega u ovoj septičkoj jami od zemlje. Muka mi je od dođoša koji su postali najveći srbi i domoljubi, a pobegli sa svojih ognjišta. Muka mi je kako ova moja Vojvodina vodi računa o svim ,,jadnim izbjeglim ,, iz 90-tih. Oni su jadni već 27 godina, a mi sve više tonemo u nemaštinu. Malo koji mesec im se dele razna bezpovratna sredstva, grade kuće već drugoj generaciji, kupuje zemlja, daju donacije za plastenike.... oni voze nove automobile, idu na vikendice u zavičaj i letuju u Grčkoj, Hrvatskoj koju preziru, ali se ne gade na njihov pasoš, ,,da malo pošalju đecu u bijeli svijet,,... muka mi je !!!!! Gde god se okrenem neki ljudi sa čudnim dijalektima ne vojvođanskim-koji izumire jer naša deca odlaze-beže u nepoznato, a mi ćutimo i padamo u letargiju jer nas zgaziše dođoši a moramo da ostanemo ovde jer nismo više nigde ,,pristali,, kao neko sa preko 50. Utešim sebe, pokušam da kontrolišem bes izazvan nepravdom i kažem onu prababinu ,,,je*em ti makarkoga,,! Da oće da se zarati ovde kod nas pa da se svi vrate tamo,njihovoj kući , jer mi nemamo gde da begamo. Muka mi je....što ćutimo mi vojvođani!
  • halavi kerovi

    11.12.2017 15:43
    Zavisi, ako ste Kole zivot u ovom blatu za vas je pravi raj. Eno cujem Djindjicevu cerku zaposlise ni manje ni vise, direkt u vladu. Ovo nije zemlja, ovo je pas sa besnilom.
  • pajo patak

    11.12.2017 15:07
    nije sve crno
    Hvala Богу da postoji Moldavija.
  • EU Vojvodjan

    11.12.2017 15:07
    Mozda smo najsiromasniji u Evropi imamo najmanju platu ali zato imamo EXIT i najbolji provod u EU a i sire. O najkvalitetnioj i najjeftinijoj vutri ni necu...
  • Dexter

    11.12.2017 15:02
    Sloboda od zlIh fasistickih se
    Haha, kako placu 5% separatista. Kad cete shvatiti vise da termin Vojvodina potice od srpskih vojvoda? Jadni ste. Isti ljudi zive ovde I u npr. Leskovcu, s tim da imaju manje samoubistava I bolje pljeskavice. Za rasturanje Jugoslavije mozete zahvaliti nasim komunistima/nacionalistima I Zapadu.
  • Macak

    11.12.2017 14:37
    ma dajte
    Ma nemoguce bre, na dnevniku non stop pricaju kako nam je dobro i kako nam je sve bolje i bolje, da nam je tolko dobro da je i mene prosto sramota koliko nam dobro ide. Ovo mora da je neka propaganda, jer po Pinku trenutno smo samo iza Svajcarske, ali do kraja godine cemo i njih presisati jer samo nebo je granica.
  • RVosha

    11.12.2017 14:29
    Smrdija
    Cak i na ovakvoj istinitoj i bolnoj vesti nekoliko patriJota je izronilo da nam objasne kako ovde i nije tako lose.
    Dok je god takvih nema nam pomoci.
  • микица

    11.12.2017 14:11
    sibadzija
    11.12.2017 • 10:17
    bolje rat nego pakt
    Hteli smo da ratujemo a niko nam nije rekao da nema skuplje stvari od ratovanja.
    ---
    Не знам само у којој пећини си ти живео. Рат су нам наметнула наша бивша браћа. А можда смо по теби требали да легнемо да нас све покољу и отму вековна огњишта? У Словенији нападнули први ЈНА, у Хрватској такође, Сарајево напали српске сватове, Космет напади терориста на војску и полицију. Шта је српски народ тамо требао да ради? Кад ти неко дође са камом на праг, мораш да се браниш!
    Југославија је почела да се распада почетком 80тих. 90те су само последица спољашњег утицаја и домаћих сепаратистичких тежњи на уштрб других.
  • Igor

    11.12.2017 13:43
    Da nemam para radio bih negde prepodne ne bih komentarisao po netu i pljuvao po drzavi a hvalio Nemacku u kojoj nikada nisam bio jer sam nezaposlen i "nemam leba da jedem"!
  • Jelena

    11.12.2017 13:18
    @duka

    Pobogu sta vas je toliko razestilo ?
    Da li vi shvatate gde zivite ?
    Da li ste uopste citali tekst ?
  • church

    11.12.2017 13:14
    Zapad ima visok standard zivota ali nikad nece imati : burek , cvarke , janjetinu ispod saca , barene kolenice , Parove , Zikinu sarenicu , komsiju sa razularenim psom , stanare koji rade sa busilicom u tri ujutro , miliciju sto hvata babe koje prodaju jaja , huligane na keju , Staniju , Mimi Oro , pljuvanje na ulici , neisplacivanje zarada , vredjanje postenog , velicanje nepostenog , ...
    Takve stvari zapad nikad nece imati.
  • duka

    11.12.2017 12:34
    Ovde se moze samo procitati pateticno kukanje sirotinje! Daj neka se javi neko i normalan kome nije luksuz burek sa mesom!!!
  • antirusofil

    11.12.2017 12:34
    @ns

    koliko Srba zivi na zapadu a koliko u rusiji ?
  • teror u

    11.12.2017 12:25
    Smrdiji
    @ns
    ..Stvarno mislite da u Nemackoj milioni imigranata imaju toliko veci standard od nas???..

    Salite se zar ne ?
  • Goran

    11.12.2017 12:17
    @ns

    Poredite Nemacku i Srbiju ?????
  • Osoba M

    11.12.2017 12:13
    Tuga
    Odmah naredna vest
    http://www.021.rs/story/Info/Srbija/177660/Strankama-u-2018-vise-novca-iz-budzeta.html
  • /

    11.12.2017 12:13
    /
    zahvalite onima koji su vam drzali oci zatvorene skoro 30g

    narocito ovde u novom sadu da bi bio ovaj pripadao s.rdiji

    dobro se smislite sta vam sleduje u jp.
    sloba je imao hiperinflaciju kada je vecini doslo iz donjeg dela u glavu do da se mora privredjivati.
    posle 2000 vas je sluzba potrpala jos vise u jp obecavajuci stanove na kredit i radna mesta na zapadu kojeg ste napravili divljem

  • dzungla

    11.12.2017 12:07
    @ns
    "Stvarno mislite da u Nemackoj milioni imigranata imaju toliko veci standard od nas??? "

    Srbija ima veci standard nego Amerika , Svajcarska , Japan i Nemacka zajedno.
  • Voltron

    11.12.2017 11:55
    Ali smo zato mi najposteniji , najpametniji , najjaci , najzgodniji , najvislji , najsposobniji , ...
  • Zoka

    11.12.2017 11:47
    "Dabogda imao,pa nemao".Najgora kletva koju neko moze da izgovori.Mi u toj kletvi zivimo.
    Kako?Pa,zbog lose politike,odnosno politicara koji se okorišćavaju o svoj narod.Niko,ali niko,ni jedan politicar nije mislio malo šire.Dok ostali koji vode te zemlje koje su normalne,misle na svoj narod i ljude oko sebe.Sujeta je cudo.Svi se busaju u grudi da su najbolji,najpametniji i najodaniji svome narodu.Medjutim,dobri su sebi i samo sebi.
    Ratovi?Ne,nisu hteli da prave kompromise,nije ih bilo briga za žrtve,a ni posledice.
    NATO?Hteli su tako da skinu Miloševića.Unistili zemlju.Opet losa politika,posledice,sujeta.
    A,kompromis?A,empatija prema narodu?Sve je to sujeta i protiv toga se ne moze.
    Samo da vam kazem,i na to se covek navikne,jer od pojedinca nista ne zavisi(konkretno mene).
    Da,postoje dve ,tri i vise dimenzija.Ja zivim u jednoj od tih i toliko me je savladala,da imam svoj mir i spokoj.Vise mi uopste nije ni bitno ko vlada niti koliko ce.Ne dotice me ni na trenutak.Tako gledano,nije uopste tesko ziveti.To je nesto bez nervoze i te politicke svakodnevice.Najgore mi je kada izadjem iz ove zemlje na desetak dana,pa se vratim.E,onda se vratim u prvu(dimenziju)i ogorceno cekam da me popusti to nistavilo.Ali,prodje.
    Tako,mozda je bolje nigde ni ne ici bas zbog toga.U eri neta se moze obici cela planeta,a i sire.
    E,to nismo imali '90-tih.Tada je bilo gore.
  • ns

    11.12.2017 11:37
    Stvarno mislite da u Nemackoj milioni imigranata imaju toliko veci standard od nas??? Sta mislite ko kupuje u Lidlu i slicnim jeftinim marketima ako su svi toliko bogati? Plus kod nas je skroz normalno da i normalni ljudi ima prihode na crno i ne placaju poreze dok je u Nemackoj to prisutno samo kod imigranata i ljudi na margini drustva.
    Kod njih se bolje zivi ali ne toliko koliko ovde pise!
  • Okupirana Vojvodina

    11.12.2017 11:26
    Ne cujem, glasnije... "Oj smrdijo iz tri dela ponovo ces biti cela" Ajde urlajte.
  • dule

    11.12.2017 11:17
    Koja je razlika između Češke, Slovačke, Poljske, baltičkih zemalja sa jedne strane i Srbije sa druge?

    Ovi prvi su prihvatili EU, NATO i kapitalizam a mi se još uvek zamlaćujemo Rusijom, Kinom, nesvrstanima, vojnom neutralnošću, Titom i kako smo nekad dobro živeli.
  • Ns

    11.12.2017 11:12
    Bili bi i nasi podaci bolji da mozemo sirotinju da izvezemo u Nemacku kao ove drzave.
  • Mirko

    11.12.2017 11:12
    @ Jedini izlaz
    Tako je sve i pocelo...
  • šorom šajke

    11.12.2017 11:09
    a Dunavom čeze !
    Nikad neću razumeti ove i ovakve tekstove u kojima se pozivamo i prizivamo vremena koja su zapravo bila neneormalna, predstavljala su period u kojem su egzistirale i vredele neke neodržive vrednosti. Sad se neko sa setom seća vremena kada je kao mlad išao u Poljsku, Čehoslovačku sa par farmerki, šuškavcem, paklama žvaka i bio car. Koliko sam se samo takvih priča naslušao....Mislim da se ne lažemo, nikad ovaj prostor u istoriji nije bio ekonomski razvijeniji, napredniji od jedne Poljske, Češke i Slovačke, Madjarske, osim u tom mračnom dobu komunizma....taj naš "boljitak" zapravo je bio proizvod i rezultat gostrateške raspodele karata u svetu, isto kao što taj faktor danas ima za posledicu trenutno naše ekonomsko stanje i položaj. Bez obzira što su Bugarska, Rumunija, Grčka, Hrvatska formalno unutar EU, gde i mi stremimo, tu smo mi negde po standardu....zahvaljujući opet ne nama samima, već geopolitici.
  • posmatrač

    11.12.2017 11:05
    -
    Nas su najvise ukopale pljacke i korupcija, a sto je najcrnje - to jos uvek traje. Niko ni za najvece mahinacije nije odgovarao, a toliki milijarderi iznikose iz nicega. U tekstu nema ni reci o dugovima navedenih istocnoevropskih zemalja i o velicini stete koja je Srbiji naneta desetogodisnjom izolacijom.
  • Puniša

    11.12.2017 10:55
    ...
    Vi nas namerno bacate u bedak ovakvim tekstovima!
    Večeras moram da odgledam Dnevnik 2 da bih se malo smirio, a možda i 3 ako me ne uhvati dremež.
  • ivan s

    11.12.2017 10:49
    Sad će mili nam precednik uputiti demanti. Što se Srbije tiče, ona je uvek bila rupa, jedini pravi gubitnik je Vojvodina.
  • Ema

    11.12.2017 10:32
    Odlična pričica kako je politika Srbije od 90- tih godina prošlog veka dovela veliku, daleko nadpolovičnu, većinu građana na prosjački štap.
  • sedi jedan

    11.12.2017 10:31
    jako loš tekst
    Nije mega nego hiperinflacija (autor kao da nije bio odrastao u to vreme) a sto se bombardovanja tice, kao da bi bilo manje strasno da je bilo sa dozvolom UN?!
    Itd...
  • Jedini izlaz

    11.12.2017 10:19
    Stvar je jednostavna
    Svaka vlada od 2000-te je pokorno sarađivala sa svetskom vlašću, koja ima za cilj potpuno uništenje ne samo Srbije već i potpunu promenu prostora Balkana.
    Dok ljudi ne shvate veličinu eksperimenta nad njima, nema promene.
    Jedna od dobrih stvari bi bilo da se potpuno zatvore granice Srbije, prestane sa otplatom bilo čega bilo kome, i okrenemo isključivo unutrašnjim stvarima.
  • sibadzija

    11.12.2017 10:17
    bolje rat nego pakt
    Hteli smo da ratujemo a niko nam nije rekao da nema skuplje stvari od ratovanja. E to sto sada zivimo kao klosari je cena ratovanja pa izvolte ratujte opet ako hocete.
  • Petar

    11.12.2017 10:17
    A...
    ...šta ćemo sa Afrikom?
    http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/rajic-plate-u-srbiji-manje-nego-u-dve-trecine-africkih-drzava/290xkve
  • AntiBot

    11.12.2017 10:07
    Kim Jong
    Gospodine, ovo je direktan napada na naseg vodju. Zar Vi ne pratite vesti? Ekonomija cveta, bezbodnost raste, standard kao u Svedskoj? U ostalom videcete za 2 godine....ili jos 2 ili je to bilo pre 2 godine....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna