Autor: zrenjaninski.com

Info
01.02.2018.
10:12 > 19:37
Policija je uhapsila 58-ogodišnjeg N. N. iz Zrenjanina, zbog nezakonitog zauzimanja zemljišta.
  • Lala

    02.02.2018 09:31
    Vode vojvodine
    Što niste tako ažurni i na "Kamenjaru" u "dolini lopova" tamo su većina tih iz "doline lopova" zagradili obalu i prisvojili Dunav tako da uz obalu Dunava nema šetnje jel "vlasnicima "smeta a gospoda iz "voda vojvodine" ćute nesmu ni da se pojave na obali . To je tako već više od 15 -20 godina i niko ništa nepreduzima bože moj jel to su "gospoda iz doline lopova
  • zivkovic

    02.02.2018 08:41
    A prijava za zagadjivanje okoline, nelegalno ispustanje komunalnog i kanalizacionog otpada? Cisto sumnjam da ima protiv pozarnu zastitu, adekvatnu sifru delatnosti, sanitarne uslove. Koliko ima zaposlenih na crno? Da li ima uredno placenu taksu za javno emitovanje muzickih sadrzaja? Sad kad ste krenuli, istresite ga do kraja, a ne samo jedna inspekcijska sluzba. Da sutra kad ide u setnju, zaobilazi taj deo grada.
  • Mika

    01.02.2018 20:06
    Stop splavovima!
    Istina je da su "Vode Vojvodine" raskinule ugovor o dodeli akvatorije, te od 1.1.2018. splav nakaradnog izgleda apsolutno nezakonito ruzi jezerce.Od pocetka ovog mucnog procesa, tzv. "investitor" apsolutno nikad nije imao validnu dokumentaciju - dokaz tome je izvestaj vladine Agencije za borbu protiv korupcije, koji smo nazalost dobili tek posle okoncanja sudjenja u kome stoji da je investitorov kum, tada na funkciji predsednika Skupstine grada i koji mu je potpisao sporno resenje bio u sukobu interesa.Po zakonu, sve radnje koje posle toga proisticu pravno su nistavne.Hvala gradjanima koji su istrajali u zastiti ljuskih prava do danas, kada su institucije drzave Srbije konacno preuzele stvar u svoje ruke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna