Autor: Tanjug

Info
13.02.2018.
14:50 > 14:58
Filipinski predsednik Rodrigo Duterte je još jednom zaprepastio svet svojim izjavama i pozivom na nasilje.
  • Mastodont

    13.02.2018 17:15
    Kakav bolesni, opasni degenerik treba da budeš da podržavaš ovog lika, čak je i nekim Šešeljevim fanovima to nezamislivo.
  • Kerefeke

    13.02.2018 15:35
    Ovaj nas zasada jos ne izdaje ovakva naredjenja.
  • j'opet

    13.02.2018 15:20
    gadna izjava. neprimerena.
    sledeci kontekst bio mogao da je dodatno objasni (ali ne i da je opravda, jer opravdanja za takvu izjavu nema):
    ono sto clanak ne spominje jeste da ti tzv pobunjenici-komunisti ustvari maoisti (verovali ili ne; valjda nisu culi da ni u Kini maoizam nije pros'o...)
    te 'crvene grupe' vec preko 40 godina terorisu, ubijaju lokalnu populaciju, kidnapuju zbog otkupnine, postavljaju bombe na puteve, izvrsavaju politicke atentate legalno izabranih osoba koje se ne slazu sa agendom maoizma, naplacuju harac po selima i slicne 'divote'...
    njihov vodja, Joma Sison u medjuvremenu je dobio politicki azil u Holandiji, gde zivi ko bubreg u loju, iako je na Filipinima u odsustvu osudjen zbog organizovanja politickih ubistva
    u pitanju su klasicni teroristi - koji pod izlikom ideologije - ne prezaju ni od cega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna