Autor: Beta

Info
15.03.2018.
17:12 > 17:24
Predstavnici Granskog sindikata kulture, umetnosti i medija "Nezavisnost" saopštili su danas da su pojedini zaposleni u Radio-televiziji Vojvodine (RTV) i Radio-televiziji Srbije (RTS) odlučili da tuže poslodavce zbog nezakonitog umanjena zarada za 10 odsto.
  • grbavi

    15.03.2018 20:39
    nema nishta od toga sud ce se proglasiti nenadleznim
  • Laki

    15.03.2018 20:04
    Ček malo
    Pa zar su ti medijski radnici spavali kada je odluka o smanjenu plata usvojena? Zar im nije posao bio da pišu i izveštavaju o tome, da objavljuju tekstove da se bune i da čine svojim poslom i angažovanjem sve kako bi to osudili. Nije mi jasno šta se sad dogodilo? Zar im opet posao ne nalaže da objave bar da će tužiti državu? Pravi primer gde svojim neradom sebe uništiš. Gospodo iz RTV- a i RTS-a totalno ste se diskreditovali, dok vam uši zavrću ceo narod će gledati sa strane i neće činiti ama baš ništa. Isto tako jer i vi za njih niste činili ništa.
  • ntn

    15.03.2018 19:00
    Pijavice na državnim jaslama
    "ali kada se približio rok za podnošenje tužbi taj broj se smanjio."
    I ovako ih ima viška i ništa ne rade, te je bolje primati i umanjenu platu nego ništa.
  • Orwell Vegan

    15.03.2018 18:58
    Istina
    Centrala BBC u Londonu ima 8000 zaposlenih i pokrivaju ceo svet, proizvode i prodaju programe. U RTV ima 1200 zaposlenih i jedino mogu da se pokriju usima, a program mogu da prodaju na Najlonu.
  • dijasporac

    15.03.2018 17:57
    Neverovatno, ljudi razlog za bunu vide u tome sto nisu javno preduzece nego javna medijska ustanova, koji shibicari hohstlaperi. I naravno uvek je razlog za bunu ako vam neko dirne u tesko zaradjenu platu dok kafenisete i surfujete na radnim mestima ali nikako nije to sto izvestavate suprotno novinarskoj etici po diktatu partijskih urednika i to sto vas ima po troje zaposlenih na jedno radno mesto... zemlja samoupravnog socijalizma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna