Autor: VOICE

Info
28.03.2018.
08:57
Više od 5.000 građana Rume potpisalo je peticiju protiv izgradnje postrojenja za tretman medicinskog otpada kompanije Sinofarm u industrijskoj zoni u tom gradu, jer strahuju da bi takvo postrojenje moglo da ugrozi zdravlje meštana i životnu sredinu.
  • sremac953

    28.03.2018 20:44
    ekologija i demagogija
    Šimanovci su opkoljeno selo od strane opasnih zagađivača i skladištera bez ikakve kontrole. Uz seoski vodovod radi štamparija koja je do pre par meseci odlagala svoj otpad u otvorenu septičku jamu. Na seoskom smetlištu svašta se odlaže i spaljuje. Ako se nešto kaže odmah skoče političari i osim da nas brane, oni nas prozivaju da smi mi nekakva opozicija. Živimo u strahu od kakvod akcidenta i da ne prođemo ko Bopal i Indija...
  • SMile

    28.03.2018 11:19
    Pa kad je...
    Pa kad je ta firma iz BGD što onda tamo u BGD ili ispod Save i Dunava ne pravi pogon za uništavanje tog otpada, recite, što ne, nego ovde u Vojvodinu...???
  • Proktolog

    28.03.2018 10:23
    Zatucan narod - baljezgaju o nečemu o čemu nemaju pojma. Posebno su mi simpatični poljoprivredni proizvođači, koji neće moderno postrojenje ali zato pobiše prirodu raznim otrovima. Bolje da medicinski otpad bace na divlju deponiju, pa da se razvlači do pola grada... Eto! Za bolje i nisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna