Autor: agencije

Info
30.04.2018.
21:40
Španska policija zaplenila je od albanske mafije tonu kokaina i milion i po evra u gotovini, a pet osoba je uhapšeno.
  • Grunf

    01.05.2018 15:26
    Ivane da si pismeniji prošao bi kao komedijaš.
  • Ivan Mordeli

    01.05.2018 06:30
    Niska
    Pa da mozes misliti inteligenciju tih Siptara. Dosli u Spaniju sigurno sa Crnim Audijem A8 posto ong A12 vise ne prave. Uzeli neki najluksuzniji Hotel ili Vilu mjesecno. Ma da turisti. hahaha a dovljno da vidis usred ljeta nekoga u crnoj koznoj jakni nikad je nije oprao ili odnio u hemijsko ciscenje jasno ti je da je Sipac. Idemo dalje? Pa koji to turisti is Albanije sa Albanskim pasosem idu u Kolumbiju hahahha svakog Srpskog drzavljana pregledaju odmah preko Interpola i medjunarodnih kad doleti a i pre toga na sistemu. Da o Roaming sistemima kojima prate ove blentane ne govorimo. I oni se idu dilera. Chipsa teza Kalamoch. Bez sudjenja svima Death penalty.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna