Autor: Beta

Info
04.05.2018.
13:32 > 13:56
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da je ministar Nenad Popović izjavom o LGBT uvredio deo građana za koje radi.
  • Niko

    06.05.2018 01:19
    porodica
    Ti pokusavas kao na finjaka da ubedjujes da treba decu da usvajaju razni i da se zivi u raznim odnosima : zoo,lgbt,pedofiliji i sl. A u stvari si lgbt osoba i oces decu da kupujes u radnji i da pokusas prazninu u sebi da popunis e ovde neces.
  • porodica

    05.05.2018 22:41
    porodica nisu polni organi i ostale besmislice. Porodica su zajednički život, ljubav i podrška. Svako ima pravo na porodicu, bez obzira kakav oblik ta porodica ima i u kakvim uslovima živi. Idilična porodica sa dva roditelja različitog pola, približno istih godina a koji nisu u krvnom srodstvu, sa dvoje do troje dece, lepom kućom ili stanom, živim babama i dedama na selu i sa po kojim kućnim ljubimcem, samo je jedan od mnogo oblika koje porodica može imati. Ukoliko prikazujemo da je to jedini "normalan oblik porodice", rizikujemo da kod sve dece koja se ne pronalaze u toj priči izazovemo osećaj srama, postiđenosti, utisak da njihov život nije dobar ili čak da je manje vredan. Nemojte biti licemerni i braniti mentalno zdravlje dece koja isključivo žive u popularisanim uslovima. U realnosti, ova je slika nemoguća u velikom broju slučajeva i jedina alternativa postaje institucionalno zbrinjavanje, što je samo po sebi loše za razvoj deteta. Iako još uvek nemamo dece kod nas sa"dve mame" ili "dva tate", što su takođe pogrešni izrazi, imamo dosta dece sa jednomm mamom, ili jednim tatom, ili jednom babom ili jednim dedom. Smemo li se usuditi reći da oni nemaju porodicu, ili da je bolesno da tako odrastaju? Ili možda da to nije prirodno? Ili je za jedno dete ipak uredu da ima neki drugačiji oblik porodice, a za drugo nije?
  • Sever Srbije

    05.05.2018 14:35
    Vojvosadjan
    Ti i tvoj decko imate ustavom zagarantivana prava!
  • dijasporac

    04.05.2018 19:14
    Pa sine premijerka nije postavljena na tu funkciju zbog neke strucnosti ili nekih vrhunskih skola koje je zavrsila, eventualno stecenih miliona u biznisu,jer nista od toga nema. Postavljena je na tu funkciju iskljucivo iz razloga sto je Gospodaru Vucicu odgovaralo da na toj funkciji ima zenu, osobu drugacije seksualne orijentacije i pripadnika drugod, susednog naroda sa kojim imamo gomilu nerazresenih problema. U jednoj osobi 3 velika bonusa, i ko posle toga moze reci da je vlast pod Gospodarem Vucicem nazadna, ko ne moze reci da je Srbija lider po slobodama ne u regionu, nego i globalno.

    Ali sve to ne bi bilo vazno da ta osoba-multipraktik na poziciji premijera Srbije ne bi bila bez kicme i slusala sve sto joj Gospodar ne nalozi, fikus, suncokret... verovatno je predsednik koga ste tako jednoduisno izglasali i pre njenog postravljanja na funkciju znao sa kakvim materijalom raspolaze, znao je da ta osoba kicme nema.

    I onda recite da Gospodar Vucic nema pojma, brate on je najveci majstor u politici koga je Srbija ko zna koliko dugo iznedrila, eto kupio je javnost Zpada samo jednim potezom, promocijom premijerke. Ko moze posle toga reci da nije za rodnu ravnopravnost, da je ksenofob ili da je nacionalista?
  • Shimmy

    04.05.2018 18:22
    @da
    zbog takvih kao ti i vaseg "napreDNOg" razmisljanja sam ja zapravo postajem"Roko", otici cu u inostranstvo i dacu jednog dana glas protiv uclanjena Sribije u normalan svet, sa zeljom da ne budemo na istoj strani.

    Sta ti uopste znas o meni? Ta tvoja politicka misao SJW ratnika koji svakog ko se ne slaze sa tvojim misljenjem demonizujes i nazivas raznim imenima kako bi ga diskreditovao mi se gadi.
    Kada su hrabri pojedinci dovodili u pitanje religiju, takvi kao ti su nas nazivali "jereticima" i spaljivali na lomacama.
    Kada su hrabri pojedinci dovodili u pitanje komunizam, bratstvo i jedinstvo, nasilnu jednakost, takvi kao ti su nas nazivali "neprijateljima drzave" i slali nas na goli otok.
    No kada se neko usudi da dovede u pitanje LGBT lobiranje po pitanju porodicnih zakona i silovanje misljenja javnog mnjenja takvi kao ti nas nazivaju "homofobima".
    Ukoliko ne zelimo koristiti novoizmisljene licne zamenice ljudi sa mentalnim problemima, onda smo "transfobicni".
    Tacno je da pola balkana mrzi prvo sebe, pa onda odma i druge i razlicite. Ali moze li se ista reci protiv LGBT delovanja a da se ne okarakterise kao mrznja? Ili svi moramo biti apsolutno za SVAKU promenu bez obzira dal je smatramo dobrom?
    1. nemoguce je obaviti reproduktivnu funkciju homoseksualnim odnosom.
    2. za pravilan mentalni razvoj deteta je neophodno prisustvo oba roditelja razlicitog pola (da pokupi najbolje osobine oba pola, ukratko empatiju i disciplinu/odgovornost)
    3. ne pripadam "srBskoj" desnici
  • da

    04.05.2018 17:18
    @Shimmy
    Zbog takvih "prirodnih" kao što si ti, svaki Roko je u inostranstvu i želi da je što dalje od tebe. I da - daće svoj glas protiv učlanjena Sribije u normalan svet.
  • Vojvosadjan

    04.05.2018 16:35
    @sever srbije
    A ko je u pravu dobije... u glavu.
  • Sipak na kvadrat

    04.05.2018 15:33
    Iskreno, sramota me je ko je Predsednik Vlade Republike Srbije. Iskljucivo ne zbog njene sexualne orjentacije vec zbog nekopetencije i nedoraslosti poziciji koju zauzima.
  • Mica

    04.05.2018 15:26
    Napokon tema za koju je kompententna, te ne mora da pita sefa za (svoje) misljenje.
  • Karan

    04.05.2018 15:17
    Lg
    Ministar Popović je upravu,premijerka da da ostavku,slabo se bavi svojim poslom
  • Sabahudin

    04.05.2018 15:02
    Jadna li si Srbijo!
    E moja Srbijo, gde smo dosli na putu evropskih vrednosti... Posle se pitamo sto su nas bombardovali... Najgori smo olos na svetu, i treba da nestanemo kao nacija...
  • bora

    04.05.2018 14:48
    Da je Ana Brnabic stvarno premijer, Popovic bi vec bio smenjen.
  • pera

    04.05.2018 14:22
    ..
    A na kecerima:
    Mean Jean: Ted DiBiase je rekao da si **ckica.
    Hulk Hogan: (vice) Ted DiBiase, ako me slusas, sledece nedelje, na Royal Rumble, PayTV, slomicu ti sve kosti, nece vise da te bude, svima nam je dosta tvojih fazona.
    Ted DiBiase (stoji pored)(vice): Sledece nedelje, ti ces biti taj koji ce da moli za milost!
    itd.
  • Sever Srbije

    04.05.2018 14:16
    Popovic je upravu premijeru!
  • Fikus

    04.05.2018 13:56
    Reci isto i predsedniku da se bavi iskljucivo njegovim poslom...
  • Tea

    04.05.2018 13:55
    Ministarka zaboravila sa kim je u vladi.A ono oko Rističeviċa "Ana je tu" nije komentarisala,jel se to ona naprasno probudila.
  • Futog

    04.05.2018 13:42
    Www
    Pitaj Popovica zasto se nije oglasavao u slucaju Pahomija i Kacavende? Tad mu je to bilo prirodno?
  • Shimmy

    04.05.2018 13:30
    AHahahahah
    Pa haos:
    "I gej osobe imaju reproduktivne organe i niko, nijedna Vlada na svetu ne može da odredi da li će oni imati decu", rekla je ona."

    Rekla je, samo je "zaboravila" da spomene da te gej osobe imaju psihickih poteskoca da pored tih reproduktivnih orgaza odrade reprodukciju prirodnim putem ;)

    Vrlo jednostavno, ko moze da napravi i rodi, treba i da ima dete. Sve ostalo je na "silu", niko nikad nije izjavio da bi bas najradije voleo da ostvari u ulozi roditelja bilo kojim neprirodnim putem.
    Prirodna reprodukcija > vestacke oplodnje, usvajanja i svega ostalog

    u ovoj "drzavi" ce se pricati i pisati o svemu i svacemu, od kriminala do anomalija, samo nece o postenim i normalnim prosecnim gradjanima koji su u vecini, i njihovim problemima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna