Autor: Beta

Info
31.05.2018.
18:20 > 18:03
Međunarodna federacija novinara (IFJ) saopštila je danas povodom "slučaja Babčenko" da je cilj novinarske profesije da traga za istinom, i da svaka manipulacija informacijama škodi kredibilitetu medija i novinarstva u celini.
  • Y

    31.05.2018 23:37
    @rodoljube
    Na pragu je Mundijal u RF, za koji Zapad na svaki način želi da nađe izgovor za bojkot. "Slučaj Skripalj" (koji je jedan običan fejk), sinhronizovano oživljene priče o rušenju malezijskog Boeinga, za koji je - navodno - kriva Rusija (dok, istovremeno, malezijske vlasti ne prihvataju da je to dokazano), pa "ubistvo" Babčenka (koje, zapravo, raskrinkava svu tu rusofobsku histeriju), pa planovi hunte u Kijevu da za vreme Mundijala reši stvar u Donbasu po "hrvatskom scenariju" (vojna operacija "Oluja"), te da se uzdrma Pridnjestrovlje - sve su to karike istog lanca. Stoga nemoj u tako ozbiljnu, globalnu priču, da trpaš NUNS, kome ovde nema mesta. Pitam se: šta si uopšte hteom da kažeš svojim komentarom? Iskreno - nije mi jasno. Jedino mi je jasno da si se predstavio kao dokoni glupander. A takvih nam je "rodoljuba" više nego dovoljno.
  • rodoljub

    31.05.2018 18:45
    nezavisni
    A sta kaze NUNS ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna