Autor: Beta

Info
10.06.2018.
23:18
Odluka američkog predsednika Donalda Trampa da povuče podršku zajedničkom saopštenju sa samita lidera Grupe sedam industrijski najrazvijenijih zemalja G7 pomalo je deprimirajuća, ocenila je večeras nemačka kancelarka Angela Merkel.
  • Мунгос

    11.06.2018 23:02
    Ваљда су још неки приметили да од како је Хилари Клинтон изгубила изборе од стране Доналда Трампа, Унија не функционише како треба. Унија често испада из оквира нормалног односа са својим формацијским господаром УСА. Испада да се и Канада прикључила Европи „у кампањи против Трампа“. То додатно компликује.
    Да је Хилари победила, ми ово не би били у могућности да видимо, нити бих ја писао ове закључке.
    Нико не пише зашто се ова хармонија ЕУ и УСА пореметила? Онда морамо ми са дна пријемника информација да доносимо закључке да се на Трампа наљутио Сорош, да су у свађи, а да Сорош није главни, главни је неки други. Ко? Тајна. Опет у круг.
  • Мунгос

    11.06.2018 06:37
    Овај Трамп баш помера дупета овим Европљанима.
    Ако, добро је да се нашао неко који компромитује фалсификована саопштења. И упозорава на писање лажних изјава. Замислите, тако угледна држава као Канада, а њен премијер лаже, брука. А ми се чудимо нашем премијеру и преддседнику.
    А ја, нисам ни себи више јасан, као неки зликовац се радујем неприликама у које упада ЕУ. Раније нисам био такав, увек сам имао разумевања за културу у коме је разбојништво привилегија богатих и тако дала допринос формирању мог карактера.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna