Autor: Tanjug

Info
13.06.2018.
15:55 > 19:45
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov saopštio je da je njegova konačna odluka da neće podržati, ni potpisati sporazum o novom imenu te bivše jugoslovenske republike, jer smatra da je on štetan po državu i njene građane.
  • Balkanoidi

    13.06.2018 23:27
    Uskopizdili se Bugari.
  • Autonomaš

    13.06.2018 22:39
    Za Boza Bogdanovic, Bor
    To sam ja čuo pre par dana od jedne Makedonke. Ona je rekla da ime Makedonije nije jedini, a ni najveći problem za njihov ulazak u EU. Rekla je da će se Makedonija pocepati na dva dela kad Kosovo dobije nezavisnost. Kaže mi da u pola Skoplja i pola cele makedinje žive Albanci. Mogu se neki ljutiti koliko god hoće, ali za Jogurt revoluciju je PRVI put primenjena sila i to je bio startni pucanj za krvavo cepanje cele Jugoslavije. Tada su se i Makedonci povampirili pa osetili trenutak za svoju Državu. Da nije bilo Jogurt revolucije, velika je šansa da bismo ostali zajedno;na klimavim nogam, ali bez pucanja i ubijanja.
  • Мунгос

    13.06.2018 19:59
    Ђорђе Иванов неће да потпише споразум.
    Изгледа да ће Америка морати опет да пошаље Мирка. Не мора то баш да буде Хојт Ји, али би свилени гајтан морао да буде саставни део торбице коју носи.
  • Boza Bogdanovic, Bor

    13.06.2018 17:30
    Pozdravljam dogovor
    Svojevremeno sam poslao komentar, kada je Zaev dozvolio paralelnu upotrebu albanskog jezika, kao prvi korak prema autonomiji i otcepljenju. Sada javno pozdravljam dogovor sa Grcima.
    Pre dve nedelje vratio sam se iz Makedonije, posle posete mojoj kcerci i njenoj porodici, koja zivi u Velesu. Davnih 70-ih godina zavrsio sam Metalurski fakultet u Skopju, a moj otac je tada radio u Velesu 10-ak godina. Tvrdim da su Makedonci najveci srpski prijatelji, od svih nacija iz bivse SFRJ. Ni sam Milosevic nije uspeo da narusi to prijateljstvo.
    Njihov najveci problem su Siptari, koji su zapadne strane stigli sve do samog centra Makedonije. Makedonski politicari mogu da im poklone pola Makedonije, u stvaranju Velike Albanije, ili da brzopotezno udju u Nato pakt, a kasnije u EU. To je jedini nacin da sacuvaju Makedoniju u ovim granicama. Na zalost, za najvise sto godina Siptari ce biti u vecini u Makedoniji, jer za njih radi "seme i vreme".
    Boza Bogdanovic, Bor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna