Autor: Blic, Beta

Info
12.07.2018.
07:31
Centar Simon Vizental objavio je izveštaj o neonacizmu na društvenim mrežama u kojima se spominju i neonacističke organizacije koje jačaju u Srbiji, piše "Blic".
  • NS

    17.07.2018 19:58
    Kakva budalastina...
    Ali,mozda se neko aktivira sada,dobije prostora u medijima,prostora za delovanje i koju demokratsku donacijy,u pokrivanju sopstvenih nesredjenosti,odnosno izbacivanju istih sa jos pokojim kompleksima i tendencioznim namerama u veliloj oslobodilackoj borbi levicarske prevare...
  • Станко Србин

    17.07.2018 10:49
    Талалалалала
    Шта је једна група, он каже јача, наспрам готово целе ЕУ
  • Rade

    16.07.2018 12:20
    Voleo bih da vidim izvestaj ovog centra za Hrvatsku ,Poljsku,i jos neke drzave eu .
  • Ma šta kažeš?

    13.07.2018 09:47
    Jača? Nije nikada oslabio od 41 i hortijeve i pavelićeve fašističke smrdojvodine.
  • /

    13.07.2018 08:27
    /
    da li je ovde bas rec o nacizmu ili srpskom fasizmu?
  • Sever Srbije

    12.07.2018 15:18
    Sta kazu Palestinci na sve ovo?
  • Kruti

    12.07.2018 15:15
    Gladius et anus
    Opet ti decko u problemu s tom preranom pa teme sa seansi ovde prosipas,
  • Domaci

    12.07.2018 15:11
    Neonacizam PARADOKSALNO danas nalazi uporiste upravo u zemljama, i medju narodima, koji su zestoko stradali od strane Nacista i Fasista! Srbija, Rusija, Grcka...No, u slucaju Srbije i Grcke, oni jesu imali kvinslinge za vreme II sv. rata; Ljoticevce, Nedicevce, a i Moljevicev program je bio nacisticke sadrzine. "Srbija je dokle je srpskih grobova". Jer je upravo to lajtmotiv Hitlerovog Nacizma. "Nemacka je dokle je Nemaca". I Srbija i Rusija su postkomunisticke drzave i drustva - gde se nacionalizam probudio na pogresan nacin; pretocen u mrznju prema svemu sto nije srpsko i rusko. U cega kad se uslo, jednostavno je prihvatilo Hitlera. Sto se cak i ne krije. A Putinov rezim tacno ide u pravcu Rajha. Zele da ovladaju; imaju cak i jugend; obucavaju decu pucanju, vojnim kampovima itd. Militantno nacionalisticko Pravoslavlje; posebno u Rusiji, gde je bilo nestalo 1917. Da bi danas bila ovakva histerija. Kao i u Srbiji. Popove su poubijali 45. Ko su ovi danas, mozete samo da nagadjate. Ali, taj neonacizam je fenomen,i ne samo tu; i to nakon 70-80 godina od njegovog poraza. Strasno...A gde se Nacizam budi, mirisi na barut.
  • pera

    12.07.2018 13:27
    ..
    Gde su? Pa na Bulevaru Evrope. Koji si ti lik. A jel ludak zna da je lud? Znas da kazes da pripadnici drugih grupa nisu ugrozeni, ali pripadnici tvoje grupe jesu. Objektivnost, sve puca. Znaci, da li je David ugrozen ne odredjuje Hans koji je misljenja da David nije ugrozen, nego David koji ne sme da izadje napolje od Hansa.
  • Ma sta kazes?

    12.07.2018 12:40
    Jaca? Nije nikada oslabio od 41 i nediceve fasisticke smrdije.
  • Max

    12.07.2018 12:23
    U redu je
    Da drzava ima institucije i spremnost vi bi bilo pohapseni i procesuirani. Web: www. wiesenthal.com
  • BulevarEvrope

    12.07.2018 12:19
    ma da, kako da ne
    U Bog te al' ste me izbotovali sa tim minusima ko da sam ko zna sta lose napisao.
    Kao sto rekoh u Srbiji raste broj raznoraznih grupacija i udruzenja suludih namena na celu sa ne bas talentovanim likovima u svojim profesijama (ako uopste i imaju profesije). A dokonih sledbenika ima na tone vidim.
    Mos' mislit tamo neki ubogi centar pa je jos objavio izvestaj na drustvenim mrezama. Koliko je zapravo validan taj dokument i kolika mu je tezina sem sto se eto proguralo i do ovih online vesti i novina. Ko su ti ljudi i cime se bave sem ovog vida freelancinga? Koju ste naucnu studiju ili delo objavili? Gde su vam biografije ljudi? Svaki dan neki novi tzv centar nikne. Centar do centra reko bi covek da smo na Menhetnu negde.
    Razumem ja to se radi za neke sitne novce. Potrebno je nesto radikalno i inovativno da bi se uteturalo na politicki stadion. Ali majku mu ove akcije mi dodju ko silovanje vec silovane iztorturisane zene. Kao sto rekoh nadjite neki bolji posao. Za vas maldje ima toliko IT kurseva kad vec visite po netu i botujete, samo tu treba da se uci i dobro zapne. A ove matore drtine nek fino idu pa po kafanama nek trabunjaju i pametuju.
    Ovakve vesti i akcije samo stete Srbiji. A posto je u Srbiji danas sve naopako i izokrenuto sta je lazni jevrej i tzv antifasista nego zapravo otvoreni FASISTA.
    I za kraj ko su i gde su fasisti i neonacisti u Srbiji? Da li postoje ti likovi? Navedite 2-3 lika imenom i prezimenom? Bilo kakav dokaz da je u Srbiji nekad negde vidjen fasista?
  • Tata Ikun

    12.07.2018 11:26
    Dovoljno je da čovek baci pogled na prvu stranicu njihovog oficijelnog web sajta pa da mu sve bude jasno.
    Inače, nacizam je mala maca naspram današnjeg liberalizma. Da je Hitler živ, bio bi ponosan na dobar deo današnjeg sveta. Svi kao dobijaju neke slobode, a čovek nikada u istoriji nije bio veći rob. Pa oni crnci što su ih dovlačili u "kolevku demokratije" pre par vekova bili su primer slobode i nezavisnosti za današnjeg čoveka. Oni su bar robovali drugim ljudima, a mi robujemo telefonima, kolima, kučićima, parama... Današnji čovek je najgrđi primer zarobljenog idolopoklonika.
    A Srbin nikada ne može biti nacista. Može biti psihijatrijski slučaj, pa da mu takve stvari padnu na pamet. A što se tiče komentatora koji je naglasio da "sloveni ne mogu biti nacisti", neka malo bolje nauči istoriju. Mogu biti i gori od njih.
  • Pera M

    12.07.2018 11:17
    Jevrejski botovi lupaju minuse
  • Autonomaš

    12.07.2018 11:16
    Jogurt
    "Teror 88"? Zanimljiv naziv. Te godine je bila Jogurt revolucija tj. buđenje srpskog nacionalizma
  • Gladius et anus

    12.07.2018 10:58
    Maximus
    Какав црни неонацизам. У Србистану пола мушке популације пати од преране ејакулације. А то, сложићете се, оставља траг на понашање женског дела домицијелног пучанства. Када се томе дода дубокоумна мисао древног арапског филозофа која у суштини гласи да што је жена ноћу гласнија, то дању мање прича, долазимо до суморне стварности која је таква каква јесте, тј да пивнице постају све посећеније...
  • Za čistu fasadu

    12.07.2018 10:51
    Cionizam, nacinam, fašizam, nijedan izam nije dobar. Ovi što škrabaju crteže na slici su isti kao i oni koji škrabaju svastike.
  • Glas

    12.07.2018 10:39
    Da nas manete sa Simon vizental, u našoj zemlji NEMA neonacizma i nema korupcije.
  • Комша

    12.07.2018 10:23
    @zivkovic национал социјализам је настао у Ћешкој крајем 19. века. У основи је имао борбу за социјалну земљу као и национални понос. Хитлер је то све после изврнуо на свој начин и створио овог монструма којег данас знамо. Иначе нацизам је идеологија левице, а фашизам деснице. Зато често данашњи левичари нацисте називају фашистима и десничарима иако то није истина.
  • oko vara

    12.07.2018 10:22
    BUl Evrope je u pravu
    najopsniji su ti jednosmerni borci PROTIV JEDNOG CELOG NARODA који би му забранили да дише и да говори, ради , битише и који му отимају имовину на све начине.Шта су они који нису осудили злочине над Србима ?
  • đole

    12.07.2018 10:18
    ?!?!
    ...a u Hrvatskoj je milina, ma nema ni n od nacizma...
  • Bekana

    12.07.2018 10:13
    Nelogično
    Повезивање фашизма са нама....у најмању руку нелогично. Народ који је дебело страдао и страда и данас од шовиниста доброг дела света спада у фашисте???? Центар Симон Визентал или има погрешне информације или као и многи други објављује то смишљено.
    Прочешљајте,ако смете "демократске" земље, па упоредите њихове ставове.Само,"врана,врани очи не вади..."
  • bojack

    12.07.2018 09:00
    @BulevarEvrope
    nalupetao si se za sve pare. odavno nisam video da je neko napisao toliko pogrešnih rečenica. sve glupost do gluposti.
  • аДАМек

    12.07.2018 08:56
    чојзн пипл
    Cекта ХаБаД Любавич. Взгляд на еврейский фашизм изнутри.
    https://www.youtube.com/watch?v=ngW447-8FVw
  • zivkovic

    12.07.2018 08:27
    Sloveni nacisti. :) Mogli bi da krenu sa HH idejama - od sebe :)
  • JovaNS

    12.07.2018 08:22
    Nažalost, sami komentari na ovaj članak pokazuju da je Centar Simon Vizental u pravu. Samo pročitajte šta su napisali BulevarEvrope i ultimo i sve će vam biti jasno.
  • BulevarEvrope

    12.07.2018 08:00
    hahaha
    u Srbiji raste broj nevladinih organizacija sa suludim i tragikomcinim planovima i programima.
    Znaci taj tzv neonacizam je u mikroskopskim tragovima,
    Pogle samo arumente za taj famozni neonacizam. Neke pankerske pesme pa jos na youtube haha. i jos taj famozni Firer.
    Pa kad vam taj Davidovic toliko smeta idite pa ga lovite po celom svetu. Garant se krije negde u Brazilu i sa Hitlerovim klonovima slusa te nazi youtube pesmice.

    Propagirati taj vas modifikovani antifasizam u ovo vreme je isto sto biti fasista u ono vreme.
    Jel neko dira romsku manjinu danas? ne dira! da li je ugrozena? nije! jel neko dira crnce, jevreje,muslimane,arape,lgbt i koga sve vise? ne, apsolutno nema ni najmanjih incidentata na osnovu nacionalne, verske i bilo kakve mrznje. ni najmanje carkice.
    e sad izgleda da jedini fasisti i nacisti su ovi novokomponovani antifasisti.
    idite radite nesto ljudi, ma idite gatajte ljudima, moralnije je i manje opasnije nego ovo sada sto radie. o vi neobrazovani i lenji anonimusi jedni.
  • ultimo

    12.07.2018 07:53
    Naravno da jača kad je jevrejskim bankama sve dozvoljeno. Nemate mere. Menjate preko naših kerova na vlasti zakon da biste nas odrali. Nigde a svetu nema toliko banaka po metru kvadratnom kao kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna