Autor: Tanjug

Info
15.08.2018.
07:37
Bošnjačko nacionalno veće (BNV) tvrdi da državni funkcioneri koji su komentarisali predlog o promeni naziva škola krše zakon i da BNV ima po zakonu pravo da preimenuje škole u Novom Pazaru, Tutinu i Prijepolju po znamenitim Bošnjacima.
  • Pićuka

    15.08.2018 17:21
    Imate pravo. Ako Vulin može da kaže da je pare dobio od tetke, ako može u Beogradu da se ruši po noći ko šta hoće, zašto vi ne bi imali pravo. Vladvina prava i onako u Srbiji ne postoji.
  • Posmatrač

    15.08.2018 11:42
    Niko ne spori našim sugrađanima Bošnjacima da promene naziv ustanove kako to zakon propisuje, ali bi pri tome trebalo da vode računa o međunacionalnim odnosima.
    Kao što nazivi "Jovan Jovanović Zmaj" ili "Vuk Karadžić" nikog ne vređaju tako i novi nazivi ne treba da budu provokacija.
    @Zrenjanin
    Relativno dobri odnosi između srpskih vlasti i lokalnih vlasti u Sandžaku ne bi trebalo da imaju bilo kakve veze sa odnosima u BiH između srpske i bošnjačke strane, jer i predistorija nije ista.
  • sasa

    15.08.2018 10:22
    Zasto bas ti ljudi?
    Kako mozete da stavite u isti kos Murata-efendije Šećeragića i Ferhat-beg Draga: jedan antifasista a drugi nacisticki kolaboracionisata!!! Vi ste bre ozbiljno poremeceni! Kao da ne postoje BOSNJACI (ne albanci, ne kosovari, ne srbi) koji su se bavili kulturom i obrazovanjem i na taj nacin sirili ljubav izmedju naroda i vera i promovisali bosnjacku kulturu i sta god...?!? Ovo je ocigledno samo zarad svadje posto logike nema nigde na vidiku
  • Zrenjanin

    15.08.2018 07:54
    Eto vam republke šumske u ogledalu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna