Autor: Novosti

Info
21.08.2018.
10:14 > 10:30
Obeležavanjem pešačkih prelaza ove nedelje biće obeležen završetak četvrte i kako se očekuje, konačne rekonstrukcije Ulice Josipa Kramera u centru Kule.
  • novosadjanka

    22.08.2018 08:54
    strucnost
    sta reci na ovo, nije ni prvi ni poslednji put da neko ne zna svoj posao da uradi kako treba a i kako bi kad nije skolovan za to sto radi, kada bi svako radio samo ono za sta je skolovan i pratio struku ne bi se desilo da se jedan posao radi po cetiri puta, da se obrusava, lomi, srusi i nikom nista. Narod ce to ponovo da plati a oni kao da se igraju. Na svim poljima je nestrucnost i bahatost, strasno.
  • Џедај

    22.08.2018 08:05
    Нема уградње без изградње.
  • Brus Vilis

    21.08.2018 18:50
    Na narednim izborima kandidatima podeliti rubikove kocke, pa ko složi sve boje upada u Skupštinu. Ne vredi drugačije.
  • Vladimir

    21.08.2018 12:19
    Sve stručnjak do stručnjaka
    "Verujem da smo napokon stavili tačku na ovaj komunalni problem i da će ubuduće sve biti kako treba. Postupili smo po nalozima stručnjaka iz Instituta za puteve iz Beograda, koji su ukazali na greške koje je trebalo ispraviti", kazao je predsednik opštine Kula Velibor Milojčić.

    Usput smo se, naravno, tri puta ugradili, taman smo rešili sve koji su došli kod nas u SNS iz "ideoloških" razloga, a uskoro ćemo naše znanje najbolje upotrebiti kod dr Vazduplohova koji je stručno odredio vreme urušavanja potpornog zida na autoputu. Mislim, što da se i on malo ne ugradi od para građana, nego sada nešto žuri da završi autoput koji je već 3-4 puta otvaran kao završen. Polako, još par urušavanja i da vidiš dobrog života za nas, lidere u regionu. A i počinje nova Zadruga, jesenja šema na Happy televiziji, tako da nema ni teoretske šanse da nas neko pita "ko sve to plaća".
  • Arađanka

    21.08.2018 11:28
    Naopako stakla
    Još malo pa ko Zrenjaninska bolnica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna