Autor: Beta, Vijesti

Info
11.09.2018.
00:40 > 07:22
Kotoranin Jovan Vukotić koji važi za vođu "škaljarskog" kriminalnog klana uhapšen je u Turskoj i sinoć je isporučen Srbiji, objavili su podgorički mediji, a potvrđeno je i agenciji Beta u crnogorskoj policiji.
  • Miki Maus

    11.09.2018 16:04
    Pravda.
    Uvek se ruzno govori o svim Crnogorcima kada se spominje neka tema u vezi kriminala. Crnogoraca ima zaista mnogo u kriminalnoj sferi i to je na zalost tacno. Ali Srbin poreklom Crnogorac je i Novak Djokovic pa je onda sve u redu. Zelim da kazem da treba odvajati zito od kukolja. Takodje svi koji ne vole izbeglice i ijekavicu u NS-u neka se sete Nikole Tesle kog svi u inostranstvu spominjemo kao Srbina a koji nije ni iz Kikinde ni iz Sombora a ni iz Kraljeva. Mi Srbi bi se i na mesecu podelili.
  • Žalosno

    11.09.2018 09:42
    U nedostatku dokaza...
    Nadam se da je spremno izvinjenje od nekog iz pravosuđa, kao i odšteta od našeg novca za porez.
    Poslednje što očekujem je osuda i njegovo fizičko smeštanje u zatvorene prostorije na duže vreme.
    A zatim, pošto mu se ne može dva puta suditi za isto delo, sledi razvijanje biznisa.
    I čekanje da pravda stigne u vidu "marmelade", s nadom da neće dokačiti nijednog prolaznika.
    To je zemlja u kojoj živim.
    A zemlja u kojoj sam nekada živeo, ne bi isterivala putnike iz autobusa na granici prezentujući snagu kontrole, već ne bi dozvolila da "marmelada" ikada pređe njenu granicu.
  • aleksandar

    11.09.2018 07:08
    Zasto Srbiji????On je strani drzavljan ili je dobio dvojno posto su svi vidjeniji crnogorci u Beograd!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna