Autor: BaP Vesti

Info
19.09.2018.
21:18 > 21:16
U Bačkoj Palanci je u prvoj polovini godine bilo više žalbi na rad zdravstvenih radnika nego cele prošle godine.
  • mirko

    02.10.2018 14:55
    palanka
    Zdravtveni radnici ui Backoj Palancci su katastrofa.Primili su novu doktorku koja nema pojma daje dijagnoze bezveze od prilike sto se kaze. Jednom su mi i rezultate krvi zamenili.Izuzimam ove iz Hitne pomoci njima Svaka Cast.
  • Milorad

    21.09.2018 09:57
    Rešenje
    Svim zdravstvenim radnicima staviti kateter i infuziju 10%-tne glukoze dok rade! Nema više odlaska u toalet i gladi. Treba kazniti sve te bestidnike pa se neće više dešavati stvari kao ove sa Rumenkom. Potrebno je uvesti i Rumenkin zakon prema kome pacijet vrši trijažu a hitnost je proporcionalna roditeljskom strahu. Novinaru svaka čast za istraživačko novinarstvo. Moja komšinica nije dobila uput za hematologa od izabranog lekara, a ona je htela da vidi šta je sa njenim trombocitima. Uverena je da im nešto "fali". Eto nove priče.
  • G

    20.09.2018 15:30
    @rade - ako u Apatinu uzimaju toliku participaciju penzionerima, to je onda pravo lice pokrajine smrdojvodine! Opljačkati i uništiti nemoćne do kraja!
  • @Zdrav razum

    20.09.2018 14:51
    Usluga koju dobijate, ovakva kakva je je bar dvostruko veca od naknade. Koliko para toliko i muzike. Kvalitet usluge ce opadati, ili ce cena rasti. A takodje, ako mislis da prosecni doprinos pokriva cenu prosecnog lecenja, onda si u velikoj zabludi o tome koliko kosta medicina.
  • Zdrav razum

    20.09.2018 11:01
    @ normalno
    Normalno je da za minimalan i nikakav trud trud, dobiju minimalnu ili nikakvu platu, a pacijenti da biraju da li će za taj minimalni ili nikakav trud i nikakvu ili minimalnu uslugu da plaćaju doprinose za zdravstvo ili neće.
  • rade

    20.09.2018 10:16
    Nije samo problem Backa Palanka, recimo u Apatinu uzimaju participaciju penzionerima po 500din! Velika sramota za ovu drzavu!
    To je pravo lice drzave smrdije! Opljackati i unistiti nemocne do kraja!
  • Povecanje plata

    20.09.2018 07:19
    Povecanje plata
    Naravno, kad nisu dovoljno placeni lekari. Zna se da je novac i te kako odlicna motivacija za bilo kog radnika. Bitno da prosvetari strajkuju i traze da budu u najvise platnom razredu (sto ce, verujem, i dobiti), a ukupno 4 meseca godisnje ne rade. Ako prosvetare, koji nasu decu ne nauce aman bas nista, dobiju toliko povisicu - onda treba cela Srbija da se urusi. Dakle, doktori bi trebalo da su prioritet.
  • normalno

    19.09.2018 21:52
    Zdravstvo se rusi kao kula od karata, i to neverovatnom brzinom. Zdravstveni radnici ne strajkuju, ne bune se, nego napustaju, a oni koji moraju da su tu i dalje, ulazu minimalni ili nikakav trud. Sa aktuelnim minimalnim i prosecnim dohotkom republickim, plate zdravstvenog kadra bi morale biti uvecane za bukvalno 100%, i tad bi bile realne. Znamo da to ne moze da se desi, samo se suocite s time da ce samo sve da se urusi u prasinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna