Autor: Blic, Dnevnik

Info
20.09.2018.
11:55 > 13:09
Do požara koji je u ponedeljak uveče buknuo u stanu u Ulici Petra Drapšina došlo je usled eksplozije butana, ali će istraga pokazati zbog čega je došlo do njegovog izlivanja u stan.
  • Fibonacci

    20.09.2018 18:15
    Kako biti odgovoran
    Stare boce po domaćinstvima nemamo gde da odložimo! Verujem da je veliki procenat ljudi kao ja koji bi želeli da kupe novu bocu ali ne znamo šta uraditi sa starom, pa smo prinuđeni da na crno menjamo staru za staru bocu, dok se ovako nešto ne dogodi, ne daj Bože. Pisao sam i ministarstvu za zaštitu životne sredine i gubljenje vremena, ali nikakav odgovor nisam dobio. Od 2014 niko ovu temu ni da pomene!
  • Strucnjaci

    20.09.2018 16:02
    koju firmu preporucujete kao strucne za ugradnju i odrzavnje plina u stanu? koristeci google ispadne da postoji samo jedna do dve pa mi onda bas nije jasno na koje se majstore/strucnjake misli?! iste ove koji su priuceni kao sto bih i ja mogao sam da povezem?
  • butan boca

    20.09.2018 15:04
    Priča sa korišćenjem butana je zrela da se građani koji koriste butan u domaćinstvu posebno upoznaju, edukuju o mogućim posledicama nestručnog rukovanja.
    Slučaj u stanu u ulici P. Drapšina je dovoljno rečita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna