Autor: Politika

Info
03.11.2018.
12:20 > 12:53
Uzgajivači svinja upozoravaju da je zbog niske otkupne cene tovljenika svinjarstvo u Srbiji zapalo u ćorsokak. Ističu da u Evropskoj uniji takođe postoje viškovi i da ne bi valjalo da deo tog mesa završi kod nas.
  • Nina

    03.11.2018 19:18
    Visak mesa?
    To je nemoguce u ovako bogatoj drzavi!
    Kako? kad je kolicina mesa po glavi stanovnika mesecno- samo nedeljom.To je laka srpska racunica za nas virtuoze!
    Seljaci prepusteni sami sebi,razjedinjeni ,ucenjeni od drzave na sve moguce nacine Nemaju "zadruge" i sredstva da se organizuju i bolje startuju na trzistu ,a preprodavci i "partijski igraci, sa kešom u dzepu lako ucenjuju i otimaju.Veliki biznismeni!
    Ako unistavaju za "mali dzeparac" eko sisteme Srbije, nije im vazna poljoprivreda...
    nismo im ni mi vazni!
    Mi smo tu zbog njih a ne oni zbog nas.
    Mi smo pobrkali loncice!

  • kazi ,,ladja,,

    03.11.2018 13:09
    Kod nih ima viskova? Jel to zbog onog ministra iz Slobine vlade koji mantrao ako ce njegovo dampiranje cena dobro uticati na indstrtiju. Videli smo kao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna