Autor: Radio slobodna Evropa

Info
08.11.2018.
11:54
Policijski sindikat Srbije (PSS) pozvao je danas članove na ulični protest u znak podrške predsedniku Vojnog sindikata Srbije Novici Antiću kome je zbog sindikalnog aktivizma i javnih istupa na protestima Vojnog sindikata 2016. i 2017. godine Vojni disciplinski sud u drugom stepenu oduzeo čin, zbog čega ostaje bez posla u Vojsci Srbije.
  • NS

    08.11.2018 12:35
    Vojska nikad nije bila demokratska ustanova (niti treba da bude). Ako se čovek opredelio za vojsku, onda je vojnik i kad je kod kuće i kad spava - ne postoji: nastupao kao fizičko lice, tj. tog momenta nije bio vojnik. Kad se zapošljavaju u vojsku, vrlo dobro znaju da je to organizacija zatvorenog tipa. Ako im se ne sviđa, ima toliko civiljnih organizacija pa nek traže sreću u njima.
  • Dejan

    08.11.2018 12:09
    Ma šta bre protestvujete, za to primate platu? Umesto da pustite da on sam i sa istitucijama Srbije se izbori, vi se tu o trošku poreznika zajebavate pritestom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna